Header

Wednesday, February 11, 2009

Bepergian Lagi

Beg kecik ajer deh...prebetsabu sorang ajer

Seperti biasa kali nih prebetsabu bepergian lagi.....outstation maaarrr....kilija but kali nih idak ler aku sunyi sgt coz avin damia pun dah agak besar n mulut pun dah pandai cocet...cocet....lagi pulak dah ada bibik dia wat teman aku. Klu idak if prebetsabu o/station tinggal jerla aku dua beranak.

Prebetsabu mmg selalu travel....at least sekali sebulan tuh sudah tentu ada punyer. Kadang² tuh mmg 2-3 kali gak. Ada gak kdg kala baru jer balik dari sini esoknye dah kena ke negeri lain lak. Kalu ler aku tak kerja mcm dulu mmg aku akan ikut kemana ajer dia pergi.

Pada yg dah lama ngan blog nih sure dah tau kan but meh ler aku bitau lagi khusus utk new readers kan, pada umur avin damia 3 bulan lebih...errmmm 4 bulan lah senang nak kira kan... dia dah habis ronda satu semenanjung mesia tau.

Kalu nak compared ngan bonda dia nih, aku masa umur belasan tahun gak ler baru habis ronda satu mesia nih. Pastu umur 20-an baru ler masuk ke Sabah n Sarawak tau.!!!...eh silap Sabah jer sarawak aku masih belum sempat menjejakkan kaki sampai ler ke sekarang nih....sapa ada nak sponser aku ke sarawak ek????Tetiba jer terasa teringin nak gi sana lah....leh jumpe kengkawan masa skolah menengah dulu.....huhu..tetiba jer kan...:)

Jumaat nnti baru prebetsabu balik...so makanya aku akan merindu ler mcm biasa (kuang3x....kenyataan tak malu disitu )...nasib baik ler ada YM dan Web Cam so aku n avin damia leh la melepaskan rindu sedikit.....hehehe.


Author's note: Hope sume kerja dia berjalan dgn lancar n success ajerrr....:). Amin.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

SiS-lin said...

ala rindu merindu kan biase,lin pun abg selalu out station...keh3..

atty's said...

nasib ade avin damia..teman..tak le bhusan sgt.

Nas said...

nasib baik kitorang ade... kwang3x..
tp........................
kitorang demam.. sian kt kitorang.. huk3..

Ms.Lilies said...

huhuhu....next week hsbd dah pi sabah semula...this time around lama la pulak sbb dah lama ada kat sini... :( apa nak buatkan mas..kawin ngan org IT ni hehe

masviona said...

sis-lin:
ku merindu...merindu....ahaksss

atty:
tu ler psl kty...nasib ada avin damia..:)..hilang sket buringnye

Nas:
haah tu ler psl nasib baik ler ada korang yer....demam eh...akak pun demam gak ler...uhuk...uhuk...batuk n sakit tekak nih

Ms.Lilies:
iyeke...gi sabah lak...huhuhu...mmg ni ler nasib kita kan...sabor jerla

CuTeMiUt78 said...

oh.. kesian dia.. sib baik ada avin damia kan.. tak ler buhsan teramat sgtkan.. takpe windu2 kejap je.. pastu kan nnti bila prebetsabu blk.. blh ler lepas kan windu2 tu.. kuang3x

tuberose78 said...

ewaaahhh... rindu2an gituuu...

Ada Ayrissa said...

kena tggl sokmo ek?
xper..asal masyukkkk...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!