Header

Monday, February 23, 2009

Cute tak????


Uols cute tak masviona baby nih??? Comel tak masviona baby ni???Cun tak masviona...eh silap lagi...baby nih ler??? hikss

Cumilsss kan...kan..kan. Ni anak opismate aku apa entah namanya....syedap nama dia sat aku lupa lak...errmmm apa ek...klu tak silap Haziqah Uzma kot.....tak brapa pasti but gitu ler namanya...yg aku tau makna nama dia baik² la.

Baby nih baru jer umur dlm 2 bulan....but badan dia dah semangat kan......eeeiiiii masa opismate bawak dia dtg opis aku rasa nak gomol² n nak cubit² jer pipi dia. Dan² tuh gak aku teringat kat anak dara aku yg kat umah tuh (bukan ler sblm nih tak henggat...henggat jer cuma makin tambah² la lagi) sebabnya aku tgk muka baby uzma nih mcm ada iras² avin damia lah plak...hehehe...dimata aku ler....mata uols aku tak tau lah plak kan.

yg nih sesungguhnya bukanlah mama baby cute nih...ni opismate aku gak nih

Mati kejung lah aku if opismate aku nih tau aku tepek picca dia kat dlm nih...hikkkk. Kat mana aku????aku konfem lah tgh dok snappy² picca nih so mmg ler aku xder....lagipun aku kan low profile tak sukker byk² picca aku dlm nih...ahaksss (iyo lah tuh...kununnye lah)

baby nih tido....behave jer dia kan

Hehehe suker sgt tgk muka baby time diorg tido...sungguh sejuk mata ku memandangnye. Tgk² baby nih pegang² baby nih terus aku terasa cam nak pregnant time nih jugak.....boleh??? sila lah uols gelakkan aku puas² secara berjemaah....gilosss punye angan²....but ada aku kisah???




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

ha'ah la viona.. ada iras2 cam muka avin damia la.. heh..heh..heh.. pe salah nya klu berangan utk menambah lagi..

ArELeEz said...

ok ape angan2 tu! bley meramaikan lg umat nabi muhammad.. ;)

Aspalela said...

mmg comel la.....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!