Header

Tuesday, February 17, 2009

Damia with Geng Upin n Ipin


Malam jumaat lepas (eh pesal n3 hr nih asyik citer hari jumaat jer ek???) weols sefamili dah menonton movie nih. Memula nak gi alamanda ajer but udah kepenuhsan deh...maklumlah baru hari ke-2 tayangan mesti lah full house je kan. Yang ada pun midnite punye show...errrmmm reject lar bukan apa klu aku n prebetsabu jer tak perla but nak bawak avin damia sama kan...sian aaar dia kan baby lagi.

So terus book yg kat the mines jer. Chunk ler yg tulung book online coz mlm tuh aku menonton sesama ngan team sewel...hehehe jgn mare ye chunk n nas. Weols amik yg kol 9.50 pm punyer show.

avin damia yg enjoy tgk citer nih but biasa arrr bonda dia yg over sronok...kuang3x


Overall jln citer dia best sgt....klakar n syok sgt. Gambar dia pun hidup arr...3d animasi dia pun mmg tip top lah senang citer. So aku mmg suggest ler pada sesiapa yg blom tgk lagi sila lah gi tgk ye...bawak ler anak² anda sekali.....best sgt...so aku bagi 2 thumbs up utk les' copaque production.

Utk record aku n prebetsabu nih adlh kali keberapa entah avin damia masuk panggung aku pun dah lost track dah...ermmmm.... sat aku check balik.....utk kali yg ke-4 or 5 kot.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

12 Comments Uols:

sue-ana said...

"Sapy, go!!!" muahaha.br tgk mlm td, qb mall kosong gile.sbb hari bekerja kot.tp mmg bes gile. budak kecik yg dok sblh saya pun bntai gelak terbahak2.tp lagi kuat gelak maknya yg dok sblh dia.muahaha

prebetsabu said...

hhuhuhhu..

tpkan.. agak ganas sikit citer ni kan.. damia takut2 gak tgk part ular serang tu.. huhuh...

"pikir masa depan..." hahah lompat2!!!!

irda said...

bestnya dah tgk?irda tak kesempatan lagi..coz asyik penuh jer!!!uwa....

syanis said...

hahaha... diakui mmg best... sekumpulan budak bujang 4 org dok depan saya.... mengekek² gelak.. kalah bebudak......mmg best....

Ms.Lilies said...

hehehe....best2..tp mmg scene ular melingkau besau tu agak ganas utk kekanak...tp zara blh pulak excited tgk ular tu...errkkk

Ada Ayrissa said...

kak mas, insyaAllah, kalo xder aral esok mlm nk bwk budak kecik tu..kalo x esok mlm, sabtu siang..
hehehhe....cuak ni 1st time nk bwk dia msk cinema...

ArELeEz said...

waaa.. nak tgk gak la.. uhuk3..
hmm.. 'betul3!!!' ;P

mawar said...

Upin...pikirkan masa depan!!!!..hehehee...sgt suka part tu..erkk..sori tetibe bg comment... =)

tuberose78 said...

nak tgk.. nak tgk...

prebetsabu said...

irda: mmg full house sokmo citer gang ni... tapi leh je booking siap2 kat web.... sng!

syanis: tu la bukan bdk2 je enjoy... org tua pon gelak berdekah2... and ada gak org tua ni yg terkejut sampai terlompat time scene ular2 tu.. ahhahahaha

prebetsabu said...

ms lilies: waahhh.. sungguh tabah anak akak tu.. tak gentar ngn scene ular tu yg ganas b suspen.. huhuuh

ada: klu mak ayah panik, nnti anak pun panik.. huuhuh... takde mende la.. sure dia pun excited tgk movie besarrr... tp make sure susu dah siap bancuh sblm masuk panggung and pampers dah tukar sesiap.. make sure baby dalam keadaan yg amat selesa.. huuh

prebetsabu said...

ArELeEz: weekend ni g je tgk.. best! adik aku nak tgk lagi kali ke 2 minggu ni.. dasat!

mawar: oo.. pada sesiapa yg lom tgk, time last tu lps dah kuar nama, jgn terus kuar panggung sbb ada scene saki baki lagi.. hahha kelakar.. bapak rajoo, atuk n nenek dorang pon main lompat2 pikir masa depan gak!


tuberose78: cepat g tgk!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!