Header

Thursday, February 19, 2009

Demam lagi..

hihiih..

arini n3 sume font kaler oren...
maknanya aku la yg update...

viona tak dan nak wat autopublish mlm smlm sbb anak dara kitorang tak sehat..

avin damia demam n batuk2...

arini viona cuti...
jaga damia...

so klu damia tido, kita tunggu n3 dari viona lak..

huhuuh..

*ye.. aku update tak best!!!



Camna?

7 Comments Uols:

Anonymous said...

semoga anak buah akuh tu cepat sembuh.. sedih.. huuhu.. :(

~budak hensem~

nURmALa mAZLan said...

Wakakaka..
Apa lah akak ni…
Akak update tak best pulak..hehehe~~

kak..semoga damia cepat sembuh ye..muahxxXx~~

prebetsabu said...

AKAK?????????

kecik ati aku......... huhuuh

;)

Nas said...

lalalala... tumpang lalu ye 'akak'... petang ni lepas keje nk g ziarah avin damia.. cian dia... =(

Iera said...

moga avin cepat sembuh..

tuberose78 said...

get well soon!!

CuTeMiUt78 said...

oh.. kesian damia ya..semoga cepat sembuh.. tak kira la prebetsabu ke yg update.. masviona ke yg update.. tetap aku baca tau

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!