Header

Tuesday, February 03, 2009

Dinner @ OldTown Baru

start ngan picca weols 3 branak...:)

Semalam weols ke OldTown lagi...kali nih utk dinner lak. OldTown nih baru lagi beroperasi, tak sampai sebulan lagi pun but weols dah bape kali dah melepak kat sini. Free Wifi pun xde lagi but kata diorg dlm this week adalah. Owwhhh aku mmg xleh tahan ngan bread n toast dia sbb tuh lah dok ulang mai sini n ofkoz ler sbb white coffee dia.

Actually tingin nak mengajak team sewel melepak kat sini jugak but tingat yg diorg tgh layan movie itu yg malas nak kacau tuh. Lagipun mmg weols plan tak nak lepak lelama pun, habis makan....agak² makanan dah turun ke perut leh la prepared balik umah kan.

Avin Damia cam biasa melasak dgn riang gumbiranya disana. Habis sume waiter kat sana dia salam n kiss² tangan lagi uols....mmg terlebih peramah anak dara aku sorang tuh. Alhamdulillah, damia dah kembali sihat dah seperti sedia kala....lega rasa hati aku. Pada semua kaum kerabat, member², shbt blogger dan semua yg turut mendoakan kesihatan anak dara saya tuh saya mengucapkan berbanyak ribuan trima kasih....tq sume.

stick rice...first time aku try...oklah not bad

But aku lebih prefer nasik biasa jer...sesekali klu rasa nak beralih angin tuh ok lah.

nasik n curry

Prebetsabu punya selera. Menu prebetsabu mmg tak leh lari dari nasik. But curry dia syedap gak. Ada kelainan sedikit kerana menu nih guna ubi keledak selalunya kita jumpe curry n kentang kan. First time gak try curry dia selalu menu pilihan prebetsabu klu idak nasik lemak mesti nasik rendang dia tuh.

candid picca by prebetsabu...sempat lagi tuh


suke tgk dia dah berselera balik nak makan

Anak dara tuh, as usual ler menu dia....nasik putih semata. Dia mmg eksyen lebih...sume nak wat sendrik tak nak kita suap² nih. Weols layan jer as long as dia makan kan. Aku just supervise dia jer klu agak² main jer lebih baru aku bertindak.

Dah kenyang terus weols gerak balik umah lah apa lagi kan....sekian.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

13 Comments Uols:

neezareef said...

roti bako old town mmg kawww !!!

masviona said...

neezareef:
itu ler mmg kawww kan...suke sgt...:)

nURmALa mAZLan said...

x pernah lagi try makan kat old town nih..huhu~~ ketinggalan sungguh..

masviona said...

nurmala:
iyeke. Takper lah la gi try pasni...:)

Johnny J. said...

weee... Old Town Cafe punya resipi memang sodappp!

Ungku Nor said...

akak salu makan old town punya har fun..boleh laa..
tapi dorang cakap nasik lemak dia mang sedap kan?
tak penah try lagi..ihikss

eya said...

lapo pulok tgk mknn tuh,bak cket

tuberose78 said...

uishhh.. ni musti kena try roti kat sana.. sedap banggaaaat ker..?? hehehe..

Nas said...

camat pagi..
enggaaaaaa enggaaaaaaa

ala.. x ajak pon kitorang.. cedih cangat.. =D

masviona said...

johnny J:
betul..betul..betul

Ungku Nor:
oic...nasik lemak dia pun sedap saya slalu gak mkn...but roti bakar dia mmg xpernah miss la

eya:
hehehhe...terliur ke eya.leh² gi jer order kat OldTown tuh...hehehe

masviona said...

tuberose:
roti bakar tuh mmg ler power k.diah oooiii...mv like sesgt...ahaksss.

Ok2 seriyes ye..pd mas mmg sedap ler

Nas:
camat pagi apa nye nas ooii dah tgh hari pun (bior pun saya phm maksudnye but sengaja nak wat tak paham)

apalak tak ajaknye..siap tepon jer...awak tuh yg khusyuk layan underwater world tuh

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. kira ok la tu kan.. sekali2 beralih makan lain plak.. wah kemain lagi damia ya.. alhamdulilah dah sihat ya.. ok la dia nak makan sendiri dari dia taknak makan

dilaOHdila said...

salam Vina...
hangpa dah rasmikan OLD TOWN ni ka?
bestkan. skali datang nak datang 2 kali. Memang tak puas. suasana best. silap makan boleh LENA:-P

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!