Header

Tuesday, February 17, 2009

Float yg MV likkkkeee!!!!

for me...float A&W paling best xde lagi yg dpt chelen dia....MV like!!!!..:)


Dah lama dah tak pekena A&W kan, last pekena pun masa banjer team sewel hari tuh kat KLCC tuh pun rasanya masa cuti CNY akhir january lepas kot.

So dah alang² jumaat lepas kan prebetsabu baru balik o/station awal sket. Kol 2 pm dah smpai KL so aku lajak sket lunch tunggu dia mai amik aku kat opis then weols gi makan sesama kat area tmn connought.

Romantik gak rasanya kuar makan berdua time lunch hour opis...ahaksss..muahahaha.

muka aku yg kembang semacam....ada makan tuh dlm mulut tuh...huhuhuhu

Nak berposing punya pasal cover baaiiikkk punyyyerrr. Nampak jer prebetsabu pegang handset nak snap dan² tuh aku posing.....kahkahkah!!!



MV ~~Gren Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

edrina said...

betul tu akak pun suka float A&W. Paling best kan.. auw.. tak sabar nak habis pantang nak minum float ittew ahahahhaha

syanis said...

huhuhu... sodap nyer......

atty's said...

lamanya dah tak makan A&W

masviona said...

edrina:
betul...betul..betul
saba no tunggu bior habis pantang betul2 tau

syanis:
sedap kan...

atty:
klu dah lama balik nnti leh la pekena nih kty...:)

irda said...

tgk n3 nie,wat teringin plak nak makan A&W!!!

sue-ana said...

gile lama xlayan A&W.dulu masa kat Kota Damansara, rajen gak sggah petronas beli A&W.huhu.

Ada Ayrissa said...

my fav fast food A & W tu tau...

tuberose78 said...

float a&w mmg the best!! sumer float lain xleh lawan punyerrrrr...

tini said...

Rindunya kat Float A&W.....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!