Header

Wednesday, February 11, 2009

Ganuuuuuu....

Kol 430am aku n staff slamat smpi kat KT... Bertolak dari kl jam 12am td..
Pergghh 4jam setengah je....

Huhu...

Kali ni bkn bcutiii... Hal keje..
Viona x ikut...
Balik kl jumaat nnti.......

Waaaa... Nak balik nak balik....

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

4 Comments Uols:

Nas said...

wah!! laju tu.. biasenya kitorang dari kl ke kemaman 4 jam dah.. korang smpai KT 4 jam setengah.. gilos.. bahaya bang oiiiii bwk kete lelaju.. ke korang naik flight?? =P mcm naik flight je lajunye..

CuTeMiUt78 said...

gitu ke.. takpe kejap je kan.. buat keja bebaik2,..sabo.. jumaat kan dah jumpa family semula.. blh ler hilangkan windu2 plak..

tuberose78 said...

ni musti bwk laju tak hinggaaaaatt punyer!

prebetsabu said...

all: xbwk laju mana..myb sbb jalan lengang.. Anyway, thanks sbb concern...

lps subuh baru tdo, kol 9 dah g site pulok... Nak cepat hbskan keje punye psl..huhuhhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!