Header

Tuesday, February 24, 2009

Greenish Bedroom.........Idamanku

Ohhhh....sungguh heavennya rasa jika impian aku utk memiliki kamar beradu seperti ini.....kenyit² mata utk prebetsabu...hiksss.

Yer aahhh....cat color hijau masih ada lagi tuh yg balance masa dekat² nak raya thn lepaskan weols mengecat bilik anak dara tuh kaler hijau...tapi entah bilo dia nak tido situ...idak ler aku tau. Skrang nih bilik tuh masih lagi di conquer oleh mak lang dia.

Kenapa mesti kamar beradu ku bertukar wajah sbbnya sejak weol duduk kat sini kamar beradu weols masih menggunakan kaler asal dia. Weols just tukar kaler cat kat bawah jer tuh itu pun weols just jadikan dinding kat dining area as a feature wall.....kaler orange keemasan gitu.

Nak tukar ke kaler hijau cam sayang...klu ikut hati mmg nak tukar ke hijau (dah lama dah pun tanam impian)...but tak sampai hati plak nak tukar color plaster syiling weols tuh coz mengenangkan susah payah weols mengecat sendrik plaster syiling tuh kan...tak sanggup rasanya nak tukarkan dia jadi kaler putih semula.

So jom lah uols kita layan kamar² beradu impian ku nih.........ooowwhhh sejuk jer mataku memandangnye.....ku lihat hijau


hijau n putih...mv like so much

nih terselit sket color merah...padanan yg agak cantik

hijau nih sgt shantekkk...but nape sume dinding pun dia color ngan hijau nih....mana feature wall dia nih...old fesyen ler klu gini...hikss

sejuk mataku memandangnye

green n pink...so sweet

simple but nice

klu ku hias bilik tido avin damia begini rupa...agak² dia suke tak????

yg nih hijau lumut...agak gelap...tp maintain cantik gak

Ok itu saje utk kali nih....aku nak pasang angan² nih...agaknya nye raya tahun nih aku dah leh start tukar curtain lagi skali nih coz thn lepas just pkai yg sedia ada jer. Kena survey dari skrang ni kan...hehehe....aku nak kaler hijau gak..tak kire...hijau lumut ke hijau apple hijau ke or olive green ke aku tak kisah janji ada hijau...hehehe.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

16 Comments Uols:

atie said...

memang marbelesssss hah, rasa cam nak tido sepanjang masa tau

kuIna Jentayutiara said...

waduh2... bertambah la kemalasan aku bangun pagi..

CuTeMiUt78 said...

wah.. bsetnya klu dpt bilik cenggitu.. nak keluar bilik pun malas je rasanya

Anie said...

cantiknya kaler hiaju tu....

kalau dpt bilik gitu tidur dah tak ingat nak bgn

iena hamdi said...

wah ko ni mmg minat giler ngan hijau ker.. hehehhehesemua nak hijau

a^T04 said...

sejukkkk mata memandang

SiS-lin said...

lin suke yg hijau lumut tu,sesejuk pg nk bngun,rasenye x bngun kot..muahahaha

@t00neY r00neY® said...

haih!
rase nk tido!

kojah said...

yg bertanggugjwb kena take note la kan...hiks!

Kris and Nadia said...

wawa.. da ada ka bilik hijau? bestnya..ada blik idaman.. mcm heaven pula kan .. tidur pun best :)

prebetsabu said...

err..err... demam ijau dah melanda..
memula soh ubah layout blog kesayangan dia nih.. skrg dah hint2 nak cat bilik n cadar ijau.. uhuuh..




*tp napa aku pancing dia ngn moto ijau tu dia tak eran eh..!

My Blog said...

bestnya .. lawo.. leh beri tak web site bilik tido ni...

Nas said...

to bro prebetsabu : hahaha..umpan pancing xbagus kot..hiksss...

pancing lagi..jgn xpancing..

p/s : kalo kail panjang sejengkal, jgn lautan nk diduga..muahahaha...

oh motor ijau... :P

Lina said...

uwaaa...MV..shanteknyer shaya shuka..leh buat cth ni...

tuberose78 said...

eiii... akak suker bilik yg 2nd last tu la.. very the kiut one for kids!!! iii liikeee...

neezareef said...

shantek2...
harus mkn minum pn dlm bilik gak..wahahaha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!