Header

Thursday, February 19, 2009

Iklan plak...

hahahaha..

sementara arini takde post yg dah diautopublish,
so aku nak curik tumpuan korang...

ahahaha..

nak promote hobi parttime aku..
kahkahkah..

ada sesapa yg mencari perkhidmatan photographer?
haaa... leh hire aku..
hihihi tak malu sungguh aku...

hahaha...
leh gelak2..
leh guling2...
leh pasan jd model...
hahaha..

email/ym aku kat:
prebetsabu@yahoo.com
0126506551


wedding bole....

family potraiture bole....


family outdoor bole...


kids photography/potraiture bole...


group bole...


birthday party, akekah, cukur jambul sume pon bole...




huhuhuhuhu..

mati keras la aku kene bebel kat viona sbb iklankan kat sini.. huhuhu

ampuunnn......
Camna?

15 Comments Uols:

kojah said...

to prebetsabu,
anda telah ditag...hihihi kak masviona, nk dgr jwpn dr lelaki lak...hiks!

prebetsabu said...

mana aci..... dan dan tu jgk tambah blog ktiroang.. hahaha

kojah said...

hahahaha tak kira!kena wat gak...

photographer?keep up da gud work! =)

sue said...

kak, saya nak book utk birthday anak camna? 22 feb nie d ampang

Dee said...

wah..sebutharga xde skali ke?

SiS-lin said...

ehemm..boleh lukis potrait atau tgkap gmbr sis x?nk letak kt banner blog la..keh3x

prebetsabu said...

kojah: insyaallah nnti aku wat...

sue: ni sue yg mana? bg details bole?

prebetsabu said...

dee: sebutharga on request.. huuhuh

sis lin: kahkahkah.. saya tak pandai melukis... leh snap pakai kamera je.. ahahaha.. apa lagi.. jom la arrange photoshoot.. bukan takat kat blog je leh tepek.. kat dinding umah pun leh penuhkan hahaha

@t00neY r00neY® said...

haih..nk kene bg quotation n diskon nih...muahahha

@_da said...

salam prebetsapu.. leh share ngan my hubby.. dia pun suka bab2 fotografi ni.. come join blog dia...

http://mohdazrulshuib.blogspot.com ... :P

tuberose78 said...

pomot.. pomot... biller nk wat photoshot akak ni? hehehe..

a^T04 said...

erm..kalo dekat2..harus ku grab ...tpi ade diskon enggak? hehe

Johnny J. said...

nak join lah.. hahahaha..

ArELeEz said...

u've been awarded.. ;)

CuTeMiUt78 said...

wah.. sempat lagi buat iklan kat sini ya..promote jgn tak promote

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!