Header

Tuesday, February 24, 2009

International Nasik Lemak

nasik lemak antarabangsa...KG Baru..ada rasa² terliur ker????gi beli sendrik ye


Hikssss.....tittle ahkak xleh blah kan????? kuang3x

Saje jer kasik gempak ditambah lak nak kasi ada org tuh jeles...huhuhu....sbb dia xleh ikut sama.....hehehe (jom gelak syaiiiiittttonnnnn kan dia)....jeles lah tuh xleh kuar ngan ahkak.

Ni criter smlm.....gigih tau weols meredah jln KL nak ke KG Baru semata² nak carik nasi lemak antarabangsa nih...siap guna GPS tuh....huhuhu. Nasib ler ada bantuan GPS nih membuatkan weols selamat smpai ngan kadar kesesatan yg seminima mungkin...hiksss.

Sampaikan ada ler sorang budak tuh yg teruja ngan GPS nih...huksss. Aku pun sengaja ler tambahkan lagi keterujaan mereka ngan memberikan pujian setinggi gunung ledang pada prebetsabu ngan mengatakan yg prebetsabu telah berjaya meng "crack" kan software nih utk menggunakannya tanpa perlu membayarnya...hiksss. Bertungkus lumus tau prebetsabu study n wat reseacrh psl benda nih...akhirnya dia berjaya jugak...hiksss.....prebetsabu mmg terror....puji ada makna nih....b mlm nih jom gi beli lappy hijau...hehe

Weols dah ala² pelancong ok...siap posing depan kedai lagi......bukan sebab jakun tapi sbb weols kan blogger tegar...ececeh....itu sudah semestinye. Orang nak tgk² nak pandang² pun lantak dia lah kan...ada weols kisah???? hikssss wah ayat mmg xleh blah....tak² sesungguhnya bukan begitu ok..ahkak mv ko ni kan pemalu...hikss...malu ahkak tau....kuang3x


Diorg berdua ni mmg besar sket kemaluan...hiksss. Tgk aarrr senyum lebor memasing. Yg sorang tuh siap ngan baju keje lagi tuh...smlm dia meeting tuh kat Shah Alam pas meeting gi lak kat client site kat Kg Melayu Subang tuh........marketing startegy lah tuh bawak client gi opis client lain...gitu lebih kureng. Bisnes kan layanan mesti kena lebih...kuang3x....sabor jerla aku.




Sebagai penutup n3 nih aku tepek lagi skali picca nasik lemak antarabangsa nih...kasi uols sumer telan air liur sbb nak tunggu lunch hour lambat lagi...ada ler dlm 2 jam setengah lagi...mesti uols tekanan kan?????hiksss ahkak kijjjaammmm ko hari nih.....larikssss

Ok² ahkak janji next n3 ahkak behave balik ok....hiksss....chilll!!!!




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

13 Comments Uols:

SiS-lin said...

ee kijam!! mmg terliur la nih dtg mai..nasib jauh,klu dekat abs hr2 lin dtg jd pelanggan tetap....adehhhh

atty's said...

tgh lapo nie..

Ungku Nor said...

akak ske nasik lomak kat area kelab sultan sulaiman tu..nyuummm

neezareef said...

signboard kedai kaler ijau...kelazzz

pandangdenganmatahati said...

:]''

dekat jek ngan ofis ni.. jom serbuuuu time lunch!! :p

Ada Ayrissa said...

uuwwaaa....
kak mas jahatttttttt...
huhu..my fav ni kak masss...
hr tu dtg KL sib baik sempat gak singgah...
huhu...

CuTeMiUt78 said...

la..baru je pas makan nasi lemak lunch tadi ni..

tuberose78 said...

sedap bebenor ker nasik lomak antarabangsa nie?? mcm menarik gak...

Nas said...

sape yg ngak boleh kluar ngan ahkak?? gue konpius dong... :O

<-~~-> said...

kenapakah si prebetsabu nampak sgt muda dari si besar ittew??

huhuuh hihihihi huhuhuuh hihihiih

Aspalela said...

:-P..........
meleleh air lior...
lapo ni..ujan lak tu..adehhh....

Nas said...

ceh.. tak gune kau azli.. kau kutuk aku kan?? takpe2.. ingat kau.. aku xnak ajak kau g beijing nnt..

prebetsabu said...

oh pujian utk aku disitu....


tp sbenarnya klu ikut tekak ni, takde la best sgt nasik lemak dia pun kan kan kan..

best lagi yg kat taman permata tu.. nasik lemak kat tepi padang tu.... perrghh nikmat

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!