Header

Tuesday, February 17, 2009

Jom Gosip: Pelakon SPA-Q

Jom gosip sat petang² hari nih.

Pagi tadi aku dpt email nih drp sorang blogger tuh....xyah ler publish nama dia kat sini nnti marah lak dia kat aku. Buntang sat mata aku tgk gambar² dlm email tuh.

Dalam hati aku nih teruknye peel artis² kat mesia nih kan....but aku tak nak ler cakap lebih² kan kang tak pasal² lak ada org tinggal komen nnti kata kubur asing² kan lantak dia lah kan...hikkss

agaknye depa nih couple kot???bz body nye aku...kuang3x

mak aiii...berbalang² tuh tiger ke guiness tuh....eh silap ke coke tuh...hiksss

Aku tepek kat sini 2 nih cukup lah ek. Klu nak tgk lebih lagi email lah ye masviona@yahoo.com nnti kasi forward takut lak aku nak publish byk² kat sini kang tak pasal² kang nnti esok kuar muka depan harian metro mv.com kena sue lak kan...tak kuaser ahkak ok....:)




Author's note: Sesekali post n3 gosip ok gak kan...hilangkan tekanan kerja....larikssss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

21 Comments Uols:

prebetsabu said...

panassssssssssssssssssssssssss..................

Nas said...

hahaha.. dah tua-tua pon tak sedar diri gak lagi..
perut bumi kata mari, muka bumi kata pergi pon still mcm tu lagi.. ish3..

masviona said...

nak wat nasik tambah nih

memula dlm spa Q tuh azizah mahzan pnggl yg laki tuh zaf....smlm aku tgk citer nih slang dia dah ubah dah dia panggil....zeffff gitu sebutannye..ahakss kengkonon minah salleh lah tuh

Ya allah.....masviona dah jadi minah kepochi dah hari nih...insaf lah masviona oooiiii dah ngalahkan joyah dah nih

ciare (^_^)v said...

ailaikkk gosip pnsssss..lebih pns dr goweng picanggg...:P

uwekkks...sgt myampah tgk sume plakon dr SPA Q, hatta sitinurhalijot skalipon sbb dia muncul dlm dramas itu..puiiii ;p

Nas said...

benda betul takpe.. tak panggil joyah lagi.. hahaha..

atty's said...

ade gak dpt email

Dee said...

td kita pun tgk..wah..panas2..tp xleh blahlah..dh tua buatlah cara tua..hehehe..tang bercinta tu x kisahlah kan..tang pakaian tu...ados!!

iena hamdi said...

tah eh.. konon dia kata bini si zaff tu kenal dia .. tapi dia ni tak reti nak hormat perasaan kaum dia ke.. macam2 dah tua dah kak oiii

SiS-lin said...

psttt nnti hntr frward email tu kt sis yer..nk kepoh2 ci jgk..keh3...

zino said...

hanya mampu geleng2 kepala... tak nak komen..

Yatie said...

benda2 cam nieh biasa tgk dlm website forum gosip yg glamer2 tuh .. kat sana takde sensored2 gitu .. lagipun lebih cepat dpt tau sapa yg digosipkan .. hikss ...

tuberose78 said...

gediks betul minah ni... geli la...

Nas said...

orang tua tak sadar diri..
haishhh.. susah sgtttt nk tafsir..

mMmMmMmNnnnnas..

irda said...

irda pun dpt gak email gini...giloss kan?dah tua pun still perangai mcm gitu...agaknya masa zaman muda dia tak sempat nak pakai mcm g2 kot...

neezareef said...

dpt gak email yg sama
diorg mmg kapel la gitu ek

tini said...

waaa. mv.com dah jadi board gosssssiiiipppppp

IdaShah said...

salam singgah n salam kenal

mmg buntang biji mata tgk gitew perangai nya

Ungku Nor said...

*speechless*

naudzubillah..mintak2 jangan la sok2 kita terbuat mende yang sama gak. Amin.

prebetsabu said...

all: mmg tak patut betul depa ni wat perkara cenggini..... buat malu maruah diri sendiri, keluarga, bangsa & agama!


dunia akhir zaman.........

Qaseh said...

hehehe..same as me..dapat emel tuh dari "tut"..sungguh x sangka eik...memang diorg nih ada scandal kot...

kojah said...

astaga!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!