Header

Monday, February 16, 2009

Karok Berempat


Disini ler weols karaoke malam minggu lepas. Prebetsabu dah lama dok berhajat nak gi karok nih but dok mikir klu xdek geng xsyok sgt....if nak bawak anak dara tuh hrrrmmmm xsesuwei sgt ler...kecik sgt lagi....surrounding dia pun agak kureng sesuwei kan utk baby² nih....bukan apa bising yg hamatttt lah kan.

Kebetulan mlm tuh ada gang ngan team sewel skali...so layankan ajerla. Tanpa weols sedar mlm tuh mlm valentine patutler ramai bebenor muda mudi mlm tuh. Huhhhh weols tak hiraukan sumer tuh coz weol tdk menyambut valentine...itu budaya barat lagipun yg penting pd weol hari² adlh hari utk weols berkasih sayang.....btol tak b????betol kan sayang....iye aku adalah terover gedikss disini.

team weols mlm tuh....sume pun pala otak gegiler je...hehehe...tp hati baik kan....ahaksss

Aku seperti biasa bila masuk ke bilik karok tuh....aku nak berlagak as usual ler mcm bila aku berkarok ngan sepupu sepapat or tak pun ngan abg n kakak ipar ku...aku just jadi tukang sorak n back up singer jer but ngan team sewel nih aku jadi ternaik semangat lak disitu...huhuh...sesema nyanyi ikut sama naik ngan diorg.....but masih di tingkat bawah aaar xsama cam diorg...diorg nyanyi smpai xde suare keesokkan harinye....seyis chunk sampai hilang suare smpai ke hari nih....sian dia tu ler psl sapa soh layan mengapa n goyang inul baaiiikkkkkkkk punyerrrrrr.

Prebetsabu cam biasa ler xleh lepas ngan D80 dia tuh...org nak karok dia sebok nak snap piccas....adoyaaiiii

So kita tamatkan n3 karok nih ngan picca meletupppp nih.....ahakss


Ni si nas ngan pangai buruk lantak dia....last before balik tuh dia sempat lagi habiskan air dlm jug tuh......larikssss...habisler aku kena marah ngan dia nnti tepek picca nih kat sini.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

prebetsabu said...

kahkahkahkah.....

buruknye si En. Nas tu mentekedarah air dalam jug!!! jatuh la saham ko nas oiii...!!!


tp mmg syok je release tension berkaroke..

sampai pecah suara bbdk tu jerit pekik tak hingat...

tak control pitching langsung!!!

wakakka...

skrg ni memasing tgh kumpul list lagu yg syahdu syahdan utk sesi karok akan datang.. hahahaha

VIRTUALWRITER said...

bisa goyang inul juga. he...he...he...

Nas said...

hehehe.. ni boleh menimbulkan provokasi ni.. =P

nasib baik hati ni baik.. kalau tak, dh suruh karpal singh saman nih.. muahahaha..

para penonton, bapak-bapak, ibu-ibu yang ada di sini.. jom ikut inul goyang!! =D

irda said...

bestnya dpt g karok...huhuhu

iena hamdi said...

wa.. kat mana tu yang lokasi kejadian ni...

prebetsabu said...

irda: huhuhuh.. best.... best... best.... leh nyanyi kuat2 tanpa risaukan org sebelah umah.. hahaha

iena: lokasi kjadian dilaporkan berlaku di Metro Point, kajang.. seramai 4 orang terlibat di dalam kejadian yang sungguh membingitkan telinga itu. sekian laporan saya.

huhuuhh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!