Header

Saturday, February 21, 2009

Kawan... sahabat..

Salam pagi buat sume..
ceewaaahh ayat skema di jam 3 pagi..

huhuu..

sbenarnya ni aku baruuu sampai umah..
hahaha aku bukan lelaki nakal kuar umah malam2 bute g joli..
aku lelaki bekeluarga..... huhuhuhu
masih tau tanggungjawap..

tp td aku kene kuar gak..
ada rakan yg memerlukan..

nak dijadikan citer..
aku, CEO mv.com aka masviona and superstar mv.com aka damia ni g la dinner kat old town bangi ngn Team Sewel aka Chunk n Nas...

lps2 makan sume kitorang pon gerak la pulang ke pangkal jalan...
huhuh balik umah..
ikutkan hati mmg nak lepak lagi..
ye la klu dah kumpol ngn Team Sewel, mmg byk citer nak borak..
hal semasa, hal dalam negeri, hal kamera...... hal pompuan.. gosip itu ini huhuu...

so kitorang gerak balik umah dalam kol 12am gitu...

dah gerak dalam 5min, Nas kol..
dia kata kete dia takmo start..

apa idaknya.. dia leh lak nyanyuk seketika...
lupa tutup lampu kete..
mampus kering la bateri tu kan..
huhuuh..

tp disebbkan damia yg mood kurang ok, so kitorang kata la kitorang balik dulu...
mintak dia kol member2 yg lain...
dan kebetulan dalam kete mmg takde jumper pon nak jump start kete dia nnti..
if dah takde lobang lain, kol semula kitorang, baru kitorang mai pulak..
yang penting kene bg rehatkan damia kat umah dulu...

dah sampai umah, damia masih mengamok2..
merajuk tak tentu psl...
huhuhu buat ona sungguh..
mungkin dia tak puas manja lagi kot.. maklumla badan baru nak sihat..
dia dok hentak2 kaki takmo duduk dalam bilik..
nak pi turun hall bawah main2 lagi..
so kitorang pun layaannn kan je la anak dara ni..
turun hall bawah, buka tv tgk America's Got Talent..
huhuuh syok gak tgk gelagat macam ragam mat salleh ni..
damia pon siap layan joget2... huuhuh

dah habis citer tu, kitoang pun naik la bilik semula nak tidokan damia...
tgk2 henpon...
alamak.. ada sms..
chunk sms aku..
rupanya dorang masih kat tpt paking td...

aduyaaii..
siannya dorang...
tanpa berlengah.. (ceewah ayat)
aku ngn suar pendek n tshirt takde lengan (uniform tido nih.. huuhuh) terus g shoot ke tpt kejadian..
rupanya geng2 dorang dah tido belaka..

dorang kata, dorang nak jalan kaki je balik..
huhuhu.. jgn dibuat...
jgn tgh malam nak jln kaki ngn anak dara. bahaya wooohhhhh..

so alhamdulillah...
dorang pun dah selamat sampai ke umah memasing..
bab kete tu biar la dulu kat paking situ..
esk pagi2 leh carik jumper..
yg penting masing2 selamat sampai umah leh rehat2...

itula gunanya ada kawan...
tp zaman sekarang. byk kawan time suke gelak2 je.
time susah, sume wat derrkk...

harap2 kawan kitorang sume tak cenggitu..

kan kan kan.. uols sume reader mv.com ni adalah kawan kitorang n uols sume adalah baik hati kan kan kan
itu sahaja..


*amat isau if kete breakdown kat tpt terpencil.. nak plak takde coverage henpon... bawak famili anak kecik.. nauzubillah....


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Nas said...

kikikikiiii..
tenkiu bebanyak... ganggu korang plak pagi-pagi buta... emmm, kami dh selamat sampai di kemaman.. hehehe...

CuTeMiUt78 said...

bagus kan bila ada kawan yg sanggup susah dan senang

mummy Darin said...

Alhamdulillah.. syukur...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!