Header

Thursday, February 05, 2009

Kita Mau Happy Sajerrrrrr.....hiksss


Ada apa² yg weird tak yg uols perasan kat dlm picca nih???


cantik tuh kasut pink karer dia nih...hehehehe....lariksss

Kasi close-up sket lah....hehehe

Aku bukan apa klakor lak rasanya awek nih pakai kasut kaler pink nih di matching kan plak ngan baju n seluar karer black n white....senyum sengsorang aku nengoknye...hikksss.

Aku nih idak ler pandai sgt berfesyen pun....nak stylo² pkai baju seluar yg mahai²...branded tuh sume pun idak jugak....org KG lah katakan (bukan macam ada sorang awek tuh dia org KG tp MODEN....enggaaaa...enggaaaaa...larikksss) but idak ler sanggup aku menggayakan fesyen mcm dlm picca nih....ahakss.

Tapi itu aku kan dah awek dlm picca nih suke...lantak dia lah kan..apa aku sebuk² dia tak kaco aku pun. Hehehe.....aku tau aku pun bukan nak kutuk dia sgt pun cumanya nak bawak mood klakar n funny² sket dlm mv.com nih dah lama giller blog nih tak diselang selikan ngan n3 klakar kan....jom uols kita senyum² n ceriakan hari kita sumer....hidup mesti mau heppy kan...:)



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

syanis said...

dier hengat comel gaya gtu kot... hiks.... oooppsss

atty's said...

kalo akak le..suka kasut tu tantek..

neezareef said...

ksut tu cantik!

shocking gitu

ok la dia match itam putih tu seb x match ngn kunin

hehe

masviona said...

syanis:
:) gaya bdk2 muda skrang ni kot

atty:
kasut dia tuh mmg cantik pun kty cuma mcm tak berapa sesuwei ngan baju dia tuh kot....pd saya ler

neezareef:
aah kan ye gak nasib baik bukan ngan kasut kaler kuning kan...:)

CuTeMiUt78 said...

oh.. tgk pun mcm ada skit pelik gak ler.. tapi ok kot.. sebab match ngan kaler itam.. klu dia match ngan kaler lain like kuning ke.. kelakar gak

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!