Header

Monday, February 02, 2009

Koleksi Bonita

new arrival lagi tuh....mmg shantek²

Masa nih aku kat bonita, tengah dok boring menunggu prebetsabu gi carik atm mesin nak kuarkan cash coz aku nak membeli sesuatu di sini. Ingatkan leh guna bank card so malas ler nak kuarkan cash awal² (alasan sbnrnya sbb terlupa nak kuarkan awal²...prebetsabu mmg mcm tu arrr..if tak dgr suara aku dok ingatkan 200-300 kali mmg dia asyik wat² lupa jer......huhuh...mati ler aku kutuk husband sendirik.....kutuk² perli gitu...xperkan..ahakss). CC mmg dah lama weols banned kecuali utk urusan yg mmg betul↓l perlu n terdesak ajer. Klu idak sampai mati ler weols dok membayar hutang jer kerjanye.

Aku lak malas nak ngikut (takut org lain rembat barang yg akudok aim nak beli....hehehe..alasan lagi)...but logik apa. So dah buring² tuh kan so aku wat ler eksyen² kengkononnya aku nak memborong sakan ler kat situ kan.....telek brg tuh telek barang nih kan.

Sekali ternampak lak koleksi bag² yg sungguh menarik perhatian aku nih kan. Mesti ler kaler hijau uols....so aku pun apa lagi bergaya ala² mcm nak beli lah kan. Pas satu² aku menerai padahal aku berlakon jer...aku nak snap picca nih sbnrnya. Dah tuh nak beli tak cukup duit lak kan....dapat bergaya cam ni pun dah puas hati dah la.


kaler nih if tgk depan² lagi cantik tau...seriyes cantik...mv like

cun kan...mv like gak

wah aku mmg berkenan ngan yg nih...if dpt yg nih utk gi dinner best gak kan....mv likkkkkkkkkkeeee it


yg ni ni aku suke gak. Picca nih prebetsabu yg tulung snapkan

Habis tuh ko ingat sapa yg tulung snap kan???Tak kan ler staff kat sana kot. Ni sume picca curik ler...but aku perasan yg staff diorg ada yg perasan but diorg sporting tak bising² pun. Dia biorkan ajer...hehehe.

Actaully banyak lagi koleksi yg cantik menarik n tertarik pada pandangan mata aku nih but agak² lah gak kan tak kan ler aku nak snap kesemuanya...segan lah gak ahkak mv ko nih pun tau malu gak wei if kena sound ke apa ke...ahkak gak yg malu kan...bukannya uols n keluarga uols...ahaksss...:)...maafkan ahkak ye...kwang3x




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

neezareef said...

sejuk mataku memandang

CuTeMiUt78 said...

yup.. cantik2 ler.. bag2 tu.. i like too..

masviona said...

neezareef:
sejuk n geram gitu...geram nak rembat satu ..hahaha

cutemiut:
mmg cantik pun...:)

eya said...

blogger tegar namenye kan..dimane2 ade kemere

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!