Header

Friday, February 27, 2009

Krisis Manisssssss.....


Belum pun reda ngn kerajaan Flip Flop skrg ni pasal isu toll, dah pening pala pasal isu lain lak..

ohh... pasal tol tu, PM kata nak kaji lak keputusan yg dorang dah wat utk naikkan tol ahad ni...
haa.. kan flip flop tu..
agaknya masa luluskan utk annouce naik harga ahad tu, dia just sign je kot.. tak paham pun apape...
bila org dah bising, baru nak kaji semula.. gilakkkk...
sangat flip flop!!!!

lps ni, be prepare la utk krisis gula plak..
dilaporkan, pengeluaran gula dari kilang gula akan berkurangan..
sekaligus menyebabkan kekurangan bekalan..
sekaligus menyebabkan harga akan naik!!!

be prepared!!!!

tapi takpe.. nnti kita leh dgr statement "Harga gula di negara kita adalah antara yang terendah di dunia.. uhuk uhukk.. zZzZzZ"


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

chunk said...

hahaha..
betol tu..

ish3..

iena hamdi said...

dah lagi nyanyuk kot... almaklum... dah berumur... hehehhehe

KM said...

rakyat kena baca betul2 slogan "Tradisi Membela Rakyat" sepatutnya dibaca "Tradisi Membela Towkey".

tuberose78 said...

mcm2 la derang ni... sumer nak naik dah skang..!! gaji jer yang belum naik2...!! warrrgghhhh...

kan best tetiba dia announce akan naikkan sumer gaji kita?? oh! adakah aku bermimpi??? huhhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!