Header

Wednesday, February 18, 2009

Layout Baru for MV.com

Salam uols,

Mv.com skrang dah berwajah baru...hikkks. Bersempena ngan tagline baru masviona.com nih kan so weols pun mcm nak amik berkat lah gitu...eceh berkat tuh. So hari ini ngan rasminya tagline lama masviona.com iaitu It's Just Me.....Masviona dgn ini ditukar kepada tagline yg baru iaitu There's Only One Masviona. Welcome Aboard.........EverGREEN. OK tak???? Ni sume sbrnya adalah idea yg terhasil drp padan suai kan drp tagline drp readers masviona.com nih sendiri. Aku just pilih n padankan saje. So mulai skrang layankan ajer tagline mv.com nih yg baru ye...:)

Tenkiu sgt pada CTO mv.com nih coz sudi mengembleng tenaga ye. Sume nih adalah hasil usaha prebetsabu ye uols, aku biasaler CEO kan just bg pendapat sket² jer yg lain sume prebetsabu yg uruskan.

Tapikan ada gak cto mv.com nih komplen ckp aku nih cerewet...hukksss....aku pekakkan telinga jer sbb aku gak yg nak cantik² pun so kena lah cerewet lebih sket kan...ahaksss

So uols if ada rasa nak komen perper just drop jer luahan uols tuh kat komen ye. Cantik ke idak ke sesuwei ke nyampah ke...sume tuh weols akan terima ngan hati terbuka. Sila² ye jgn sesegan...:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

14 Comments Uols:

ArELeEz said...

well.. nice la.. :)

Umi Mia said...

I like........

Nas said...

fuhyooo!!
mcm tak caye je dh berubah wajah ni..
impressive! *tepuk tepuk*
tp apsal byk sgt drp wahai ahkak masviona oiii.. =P

larikkkkkkkkkkksssss

ciare (^_^)v said...

lawa laaaa wajah baru belog ini ^_-

prebetsabu said...

areleeze & umi mia: klu ikutkan hati, nak ubah je lagi.. padanan kaler mcm kureng meriah.. tp takde idea laa....

nas: hahaha.. tu mesti ahkak masviona ko tu taip nak cepat2 tu yg byk perkataan "Drp" je tu hahahahahahahahahahhaa

ciare: huhuuh. .ejaan baru utk blog ke.....

prebetsabu said...

err.. dan amat betul.. masviona mmg cerewet bab2 kecantikan nih!!! penat tau bape kali tukar2 design... asyik ada je yg nak dibetulkan... hahahah

Nas said...

huhuhu..

Prebetsabu @ sume bende dia nk cepat je.. hehehe...

lariksssss..

ciare @ lepas ni kene gune belogosphere la, huhuhu.. =P

:::LaKsMaNa PaLmYrA NetWork::: said...

aku lihat hijau

lily lotus said...

pretty cool dear...;)

TiNiE said...

cantek..sesuai..

chUNk said...

lawa lawa lawa... :-)

@_da said...

amboi semakin cantik la umah baru dia.. suka sgt la warna ijau sama feveret color la mas...

tuberose78 said...

waaa... cantek.. cantek.. cantek..
iii liikeee...

CuTeMiUt78 said...

cantik2 le.. memang amat ssseeessuuaaiii gitu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!