Header

Monday, February 16, 2009

Luahkan saja

saya SENYUM
saya ANGGUK
saya IKUT
saya BUAT
saya PATUH


lalu mereka berkata....
saya KUAT
saya TABAH
saya punya semangat WAJA
saya harus jadi contoh

namun mereka
semuanya tak tau
yang sebenarnya...
saya TAKUT
saya RISAU
saya LEMAH
kerna saya hanya seorang WANITA

namun saya harus PASRAH
andai ini sudah tersurat
utk saya membahagiakan DIA


lalu tanpa sedar
saya MENANGIS...
saya MENANGIS...
dan terus MENANGIS lagi

Ni aku tak tau ler nak panggil apa sajak ke puisi ke syair ke or apa² saje lah......yg aku tau tetiba jer dtg idea aku nak tulis baris² ayat² kat atas nih....mungkin aku sedang EMO....aku dedicate kan khas ayat² kat atas nih yg lahir dari hatiku sendrik special utk uols semua yg membaca mv.com nih sekiranya uols sume teremo sama ngan aku just doakan yg terbaik utk aku dan doakan sekali mudah² aku tak emo lagi.....okiesss




Author's note: Sesungguhnya aku sedang emo skrang sila jgn kacau saya....seriyes....oh Tuhan tabahkan hatiku



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

be cool be calm...chill bebeh.. :)

neezareef said...

ayoyo
segar kan la otak ngn alam yg ijau..
moga2 cpt kool katanye

Ada Ayrissa said...

uwwaaa.....
suspender la luahan kak mas nih..
apa2 pon, kit doakan kak mas n family baik2 ajer yer...

lily lotus said...

cheer up dear! don't think too hard..calm down yer ;)

nURmALa mAZLan said...

kak mas,
x mo fikir bukan² ye..chill..kita doakan akak ngan family akak baik2 saja

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!