Header

Wednesday, February 11, 2009

Malam Bakar Membakar

Sampai Bidara Puteri Beach Resort tuh around 2pm, petang terus terus sesiap mandi-manda kat pool. Bukan jer anak² kecik yg riang ria yg mak² budak pun turut sama bergumbira di swimming pool tuh.

Pastu malamnya weols siap sedia utk acara bakar membakar lak...BBQ lah. Memula plan nak wat kat pantai pastu bila nengok ramai sgt mat² n minah² rempit dok melepak cam kureng sesuwei lah plak kan so weols reramai pakat ubah plan wat kat bawah apartment jerla...bila mintak permission pihak management diorg pun on jer terus lah weols bergegas kan.

tungkus lumus psng benda nih. Benda nih dah bertahun beli...eh dpt free jer nih sbb beli apa entah dah lupa...but baru first time nak buka n guna.

prebetsabu nih gaya jer lebih padahal aku n izzati yg bertungkus lumus....ngeh3x....tp last² prebetsabu gak ler yg tukang selamatkan weols...ahakss

sempat lagi nak snap tuh....adoyaiii...layan

berarak ke tempat membakar

tuberose yg tgh excited nmpk byk makanan...hikss


first try...hangus ko...api masa nih tgh besar lagi ni

gigih memasing nak tunggu habuan masak...ahakss

berburak²...masa nih weols menerima kedatangan sedara mara yg lain

antara bahan² yg telah berjaya dibakar oleh kami

dua orang photog...prebetsabu n adik bongsunya terlebih dahulu memiliki D60

Prebetsabu yg sering memberi tunjuk ajar utk adiknya. Bior pun adiknya nih mengambil course photographi secara full time namun prebetsabu sering menjadi tempat utk dia mendapatkan rujukan...hikss

prebetsabu yg kini xleh berenggang ngan D80 dia


gaya seorang photog pro lah konon tuh



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

syanis said...

dapnyer BBQ.... nak cket

nURmALa mAZLan said...

kak..jeles arr tgk gambar..cantik tau..huhu~~

kojah said...

adoyaiiiiiiii!terliur dah nie kak...

CuTeMiUt78 said...

uish... bestnya.. bakar membakar lagi tu.. heh..heh..heh..heh.. seronokkan klu berkumpul ramai2 camtu

frashdi said...

so hows bidara puteri? bes ke x?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!