Header

Monday, February 23, 2009

Menu Baru di OldTown

adik nih mmg waiter favvy weols if gi OldTown seksyen 9,BBB tuh...dia pun dah tau...hikss


Last Friday, dinner kat Oldtown lagi ngan team sewel lagi... (team sewel tp best...ahaksss). Brapa kali lagi daaaa...hikss

Selalunya aku ngan prebetsabu mmg xleh lari dr menu yg sama jer klu smpai sini...entah ler tiap kali dtg oldtown white coffee nih mesti nak order menu yg lebih kureng same jer.... but kali nih weols menerai menu lain lak. Dah tu camne tak order menu lain dah lama sgt melepak kat situ kan...hiksss konfem ler lapar balik...kuang3x.

Ni bukannya menu baru di Oldtown but menu baru utk weols jer...sbb baru nak menerai kan. Ada yg aku baru nak try ada yg prebetsabu baru n try n ada gak team sewel yg baru nak try...so layan jerla...picca byk yg xde...yg nih yg ada dlm hanset aku jer.

first time try yg ni best gak....tgk ler muka psngan sejoli nih....sgt menikmatikan...hehehe


hor fun menu baru utk nas

fresh lemon tea...utk aku (dah 2x order air)

honey lemon...syok gak layan air nih

Sedap mcmmana pun menu² lain. Menu yg nih mmg aku xleh tinggal...suker sgt...mmg wajib. Kalu masuk sini xorder yg nih mmg tak sah. Mmg pun MV ler klu masuk sini tak order yg kat bawah nih...seriyes.

yg nih mmg menu wajib xleh tinggal roti bakar dia nih mmg maveles...tiap kali tulis tiap kali nak puji...hikss








MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. walaupun ada menu baru.. menu yg lama tetap menjadi pujaan hati..hah..hah..hah

mummy Darin said...

nak roti bakar... nak roti bakar..

tuberose78 said...

waaa... hor fun tu mcm manyak hor liaoooo wooo...!!
org lain dah siap try menu baru tapi akak masih lum dapek jejak lagi ker old taun tuuu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!