Header

Wednesday, February 04, 2009

Mintak Pendapat???

Tadi baru jer my mama call mintak weols recce² memana tempat yg best n menarik utk wat family gathering....anak² beranak keluarga Nasir. Baru jer last week aku tanya pasal benda nih kat mama, terus mama soh weols yg organize lak......hukss.

Actually benda nih dah jadi mcm tradisi gak ler dlm keluarga prebetsabu nih....every year klu xde aral melintang diorg akan wat lah. Sejak bila tradisi nih bermula idak ler plak aku tau coz yg aku sedar sejak kehadiran aku dlm family nih la...hehehe.

Cumanya nih ler baru first time turn weols yg kena organise lak. Sebelum² nih weols just ikut sajork coz kakak² prebetsabu yg uruskan semuanya.

So uols ada pendapat tak tempat mana yg best utk family gathering nih??? Klu leh tak nak ler PD n Melaka sbb dah selalu dah buat kat sana tuh.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

12 Comments Uols:

ei_da.. said...

ape kata ke bukit merah lake town resort leh mandi manda kat sana...

pangkor pun syok....


langkawi pun ok.. heheh

[ LADYKiKi] said...

hhheh
meh g tmpat kiki..apa kata pergi kuching.. wahh jauh nauuu =D

Ms.Lilies said...

Dulu ada sekali kami gathering kat pangkor..family mertua + family mimi...best gak...

mYpRecious said...

Jom la wat kat Pulau Redang kak.. buat kat Wisana Beach Chalet.. Santek tau tmpat neh. nak wat reservation or ape2 boley call sy je kak..

09-6227840(office)/013 928 2705
Ida(Wisana Redang Travel & tours)

Hikks..

:p

perantau.timur.tengah said...

emm PD? okeh dekat ade satu resort yang baru tu dalam 2-3 tahun lepas. swmg pool ok.. ala2 pantai lagik.. mampu ade pernah buat kat situ..

aznitaz said...

i luv pangkor..igt nk gi lagi sana bwk family..to me sana oklah u nk budget skit pun boleh..nk yg medium pun ada n nk yg private pun ada hotelnya..cuma pangkor ni happening time weeken jer..weekday sunyilah sket..

jumapx said...

pg la cherating...
best...

lalalala~

a^T04 said...

nk mai klate pun leh..hihi

En. PeRD said...

cherating la kak...
baru heaven..
pantai chantek..
leh wat telematch & bbq tepi pantai...
pergghh.. sgt best~~ >.<

atty's said...

rsaanya elok takyah jauh sgt.takyah dekat sgt..

jadinya kty cadang..gi bukit merah..jer..hehehe

tuberose78 said...

waaa... best gak ada blog ekk.. leh mintak pendapat ramai.. pulau redang cam jauh jeee...
bukit merah cam best plak.. hehehe..

masviona said...

to all:
wah sumernye memberi idea² bernas dan menarik jer nih..tq sume

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!