Header

Tuesday, February 17, 2009

MISI: Menggubah Gubahan

huhuhu..
"We got a mission"..

siapa suke layan katun Little Einstein sure tau tag line tu...

kali ni viona ada misi penting...

dia telah dilantik oleh adiknya utk menjadi penggubah hantaran barang2 perkahwinan..

huhuuh..
majlis tu akan berlangsung 14 March nnti..
err.. sempat ke ek nak siapkan..
huhuhu...

so ari sabtu aritu kitorang g la terjah kajang..
igt nak pi nilai..
tp mcm malas la plak nak p sana..
so kajang je..

lengkap gak kedai tu..
macam2 ada dalam tu. huhuuh..

rege pun ok la..

so... kita tunggu hasil kekreatifan masviona menggubah gubahan...

*dulu time kitorang kawen, viona gubah sendiri tau gubahan dia.. cute sgt.. aku suke... tema cengkerang kerang.. warna ungu... cantekkk... smapai skrg kerang tu ada lagi wat hiasan...

errmm.. nak pilih apa ek..

yeay.. dpt bakul.......

skrg nak pilih renda2 plak....
Camna?

6 Comments Uols:

SiS-lin said...

o dulu tema Mas ungu ke?wah sis like Purple!!..skrg lak ramai guna tema itam putih ek...tp cmtik gak...

neezareef said...

dulu kalo gubah bunga kdg menjadi kdg hancur wahahaha

Ungku Nor said...

suka cuci mata tengok hantaran kat nilai 3..cantik.

nURmALa mAZLan said...

wah....
kalau tau boleh kita lantik akak jadi pengubah hantaran kita tau..

masviona said...

sis-lin:
aah dulu sayanye tema kaler purple...sbb tuh skrang rasa cam jatuh cinta ngan kaler purple...but hijau sentiasa dihati ku...pesal entah saya suke hijau sesangt

neezareef:
sama ler ngan saya pun...ahakss

Ungku noor:
saya pun suke gak tgk htr2 org..heheheh

nurmala:
eh mala akak bukannya pndai pun but wat sesaja suke suki jer

irda said...

takper kak,pasni klu irda kawin,akak tlg wat gubahan tau..yang penting kaler ijau n pink mesti ada tau...kakakaka

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!