Header

Monday, February 16, 2009

Misiku tak Kesampaian

see...keletah anak dara nih masa kat sunway pyramid smlm

aktif tak henggatttt punyerrr

Petang semalam weols ke Sunway Pyramid lagi. Kali nih sebab ada satu misi yg leh tahan besar gak ler.

Before gi sana tuh weols sempat ler menyinggah ke besday party jiran depan umah sempena ulang tahun pertama anak bongsu dia so far bongsu ler. Cute sgt Ariana tuh iyer ler apaknye mat salleh.....mix gitu sure cantik n cute kan...pan asia ler bak kata majalah² tabloid di mesia nih...wah gituuu!!!



alahai anak bonda nih....dah mcm dia lah yg jadi besday girl nye....ahakss


Dah alang² gi sana sempat gak menyinggah ke sini haaa....Manalah tau stock new arrivall dah sampai ke kan coz ritu diorg bitau awal or pertenggahan feb nih sampai stock baru but aku tgk smlm nan ado jugak katanya check awal mac nih lak...alahaiii...sabor jerla


Lepas dah tawaf 2-3 kali Digital Centre tuh masuk lak The Body Shop memborong sat kat sana but apa yg sdihnye memborong sampai mencecah ke rm200++ bukan nak eksyen ke apa but nak marah kat sini sbb tuh publish rege nih.

Adake patut aku mintak paper bag or plastik bag yg pertangkai....leh dia tak kasi. Banyak lak dolak dalih dia....belom habis ayat dia aku ckp errmmm tak perla....bukan apa senang sket aku nak pegang kan sebab paper yg dia kasi tuh xdak tangkai kang susah nak pegang sebab aku nak kena handle baby lagi. Prebetsabu lak dah ada pegang barang² lain ngan bag susu lagi.

Agaknya memula promoter tuh nak ckp lah kot plastic bag worth it utk pembelian yg melebihi rm100++ aku dah lebih seratus membelinya pastu nak lak ckp plastic bag hanya utk barang² yg bagak besar gajah...gitu kot...malas aku nak layan.

So terus xde semangat nak shopping lagi dah lagi satu sebab mmg dah penat dah pun....ehehehe. Pastu terus gi isi perut sat pekena hotdog kat 1901 before balik tuh


melasak bukan main anak dara nih. Langsung xleh stop kejap pun


avin damia with walid n bonda....:)


Last² misi weols tuh tak kesampian jugak coz xde ready stock n kena order dulu n tunggu 2-3 hari lak n lagi satu sebab adlh kerana ada sorang tuh berkenan gak....huhuhu


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

@t00neY r00neY® said...

cantek baju damia...
nk satu
hihi

Lina said...

cakap psl paperbeg tu kan...lina pun pernah kena...mmg sehampas kelapa tul rasa nak debik pun ada...lina beli preggy pants kat 9 month pavillion last year.beli 2 helai rega cecah 2++ kbtulan ada sale kan..dapat plastik cam beli brg tesco carefour tu jek...alasannyer sbb bos tak bg..bos cakap bg kat cha ya nun alif ja...ptt la minah sblm lina beli tak sampai 100 tapi dapat paperbag...aduhh macam la kelaparan paperbeg tu ekk..cuma tak puasati ngan alasan tu ja...

tuberose78 said...

apo bondo nyo misi korank tuuuu....?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!