Header

Friday, February 20, 2009

MV.com dpt Cek....MV likkkeee!!!!!!!

Fist time ok aku wat n3 khas di bawah label nuffnang nih, before this aku blom pernah gi wat walau sekali pun n3 psl nuffnang nih tau.

ni surat dia haa

Kebetulan lak rabu lepas aku baru trima cek drp nuffnang nih so lagi ler semangat kan nak post n3 psl nih.

ni dia cek nye....hehehe

Akhirnya berbaloi gak ler aku tukar status drp biasa....jadi glitterati coz sblm nih aku pkai dua iklan kat mv.com (masa tuh masih di blogspot lagi la). Lepas jer tukar status cepat jer naik $$$ dlm akaun nuffnang aku.....suke..suke...mv like itu...hikss. Ini kiranya cek yg pertama utk mv.com nih dedulu punya xyah aarrr kira itu masa zaman blogspot tuh kita kira masuk akuan lain ler.

Tapi katanya klu dah jadi glitterati cepat jer sumer urusannya but cek aku kali nih makan masa almost 2 months gak ler baru smpai....xperla janji smpai kan...tq nuffnang...trima kasih daun keladi ye...hehehe


Alhamdulillah......Seriyes aku bersyukur iyelah 4 thn lepas masa aku mula² start berblogging nih tak pernah aku pk pun yg satu hari nnti aku akan dpt $$$ hasil drp hobi aku nih.TQ lagi skali buat nuffnang.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

19 Comments Uols:

prebetsabu said...

yeay bole beli moto utk b!!!!!


mmmmmmuuahhhh!

kuIna Jentayutiara said...

leh blanja...

SiS-lin said...

ermm dpt jgk ek..byk x?pasni leh la bykkn lg iklan tu..lin dulu guna tp skrg dh x guna dh kehe....

iena hamdi said...

wah tudia... meh la pass kat sini sikit

TiNiE said...

wah..tahniah MV...apa pun amountnyer yg penting masyuukkk

lily lotus said...

syukur dong! hehe...

@_da said...

wahh bestnya... bila la lakaranhatii nak dapat cek ni.. bertahun lg la nampaknya....

KM said...

Aiii..tutup nmpk amaun dia..hehehe...bila nak buat kenduri?

:::LaKsMaNa PaLmYrA NetWork::: said...

saya masih pening dan tak tahu pasal nuffnang ni...

neezareef said...

banjer banjer

Ada Ayrissa said...

kak mas, kiter lg la lem nak mam..
x tahu lgsg pasal menda alah tu..
nuffnang tuh gapo diaa?
huhu..

masviona said...

prebetsabu:

beli moto???
v nak beli lappy baru la....hikss

kulna jentautiara:
saya blanje leh tp byr sendrik ye...hehe

kita tunggu next time la insyaallah klu dah leh
bergunung2 tuh apa salahnye kita share kan

sis-lin:
nak bykkan camne lagi...klu guna iklan lain
xleh jadi glitterati lak

iena hamdi:
kuang3x...tunggu byk nnti kita share2 lah ye

masviona said...

tinie:
tenkiu tinie....hiksss. idak ler sgt tp bules la
syukur

lily lotus:
alhamdulillah

@_da:
insyaallah akan menyusul tuh...chaiyok
chaiyok utk lakaran hati ye

KM:
hehehe mesti ler tutup...biar lah resia gitu

laksamana:
cuba masuk sini http://nuffnang.com.my

insyaallah tak pening pala lagi...hikss


neezareef:
tunggu dah dpt seribu permonth ler la...ahakss

ada ayrissa:

cuba ada masuk sini http://nuffnang.com.my

VIRTUALWRITER said...

Akhirnya berhasil beli motor juga, congratulation

Nas said...

uish.. comment yg atas ni.. mcm mendoakan je.. kikikikikiiiiiii

GregChai said...

tahniah bro :D

tuberose78 said...

pasni buleh la bli motor mini tuk prebet plakk..

CuTeMiUt78 said...

wah.. best ni.. blh belanja.. bagus2.. camne nak beri akaun nuffnang kita tu.. bertambah2 duitnya..

mummy Darin said...

nak jugak.. cemana yek??

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!