Header

Tuesday, February 24, 2009

New Princess In Town

Picca nih disnap almost 2-3 minggu lepas kot. Lokasi kejadian kat the mines.

Anak dara aku yg perasan seketika.

Actually bonda dia yg lagi hovvverrr perasan...hiksss. Kutuk diri sendrik.....apa daaaaa masviona nih.

Bonda dia perasaan anak dia adlh princess jadi secara automatiknya bonda dia leh lah berlagak jadi queen n ofkoz walid dia jadi king...ekekekekke...suker...suker....suker....ahak mv mmg suker berangan lelebih nih...hikss.



Heheheh...anakku yg boleh tahan juge tahap keperasanannya. Pantang tgk cermin or org mekap² sure dia pun teruja skali...hiksss.....seriyes ok.


Time nih agaknya dia tgh dok mengelamun...bilalah agaknya prince charming dia nak dtg pimpin tangan dia nih...asyik dok pegang tgn ngan walid dia jer pun buring gak...hikss.....klakar sungguh la haiiii....:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

ciare (^_^)v said...

chummilnyeeeee diaaaa :'D nti nk pnjam avin jd my flowergirl buleh? :p

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. so sweet tau.. memang cam princess..

nURmALa mAZLan said...

hahahaha...comel comel...

*mesti ikut mak dia tu suka tgk cermin..hehe~~

tuberose78 said...

ewaaahhh.. tunggu prince charming gituuu.. hehehe..
mak bapak dia jer yg lebehnyer niee...

Nas said...

wooo.. nk kene gigit budak ni.. akal makin panjang.. main punye pasal sampai sanggup tahan mate.. kikikikiii..

atie said...

comelnya itu princess...em queen ek,anggap saje camtu kan.pedulik ye tak

Dee said...

sweet je..princesslah tu..

Aspalela said...

wah! lawo....pink karer plk tu....

lily lotus said...

exactly like mommy masa kecik2 dulukan :P

kojah said...

wahhh!!kocik2 dah berangan kan...beso2 camno??

prebetsabu said...

huuhhuuh terserlah jiwa kefemininan dia..

tu lom amik gamba time dia ralit awal2 pagi tgk bonda dia bersiap nak g keje.. tek kedip mata oooo tgk bonda dia pakai bedak/gincu/etc etc


*oghe klate kato JANGOK!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!