Header

Tuesday, February 10, 2009

NM, Serdang yg Penuh Kenangan

Lama sungguh dah weols tak gi NM nih, rasanya dah nak masuk 3 thn dah pun. Dedulu masa dok menyewa kat area Equine Park tuh selalu gak ler gi.

Sejak pindah ke home sweet home kat Bandar Teknologi Kajang ni , Kajang ke?? ke Bangi....ke Semenyih??? Soklan nih mmg ramai yg tanya...entah ler weols pun confius gak... heheh...Ok sebenarnya camni, taman rumah weols tuh namanya Bandar Teknologi Kajang tapi dah masuk border Semenyih lah (poskod dah semenyih la) sebab dia lebih dekat ngan bangi n laluan utama pun so far masih ikut bangi so weols lagi convinience ngan bangi...tapi bila org tanya dok mana selalu weols ckp dok Kajang jer, padahal yg dok lalu hari² adlh laluan bangi.....jarang nak ckp dok semenyih sbbnya masih jauh gi ngan semenyih tuh....so nak senang ckp kajang jer sbb semeyih ke bangi ke masih lagi dlm daerah Kajang kan...uhukss

Eh apa aku melalut crite psl daerah n jajahan sume nih, padahal tajuk n3 kali nih nak criter psl pasar malam jer or omputih kata Night Market ler..uhuksss. Ceritanya mlm jumaat lepas weols gi pasar malam Serdang....tempat kenangan masa bercintan cintun dulu....oooh byk giler kenangan kat sini tau...smpaikan masa aku menyewa kat keramat masa bujang² dulu pun gigih weols dtg pasar malam nih gak tau...tak best arrr pasar malam kat tempat lain...even pasar malam jln TAR pun xleh lawan pasar malam serdang nih tau...for me n prebetsabu ler.

aku blakang..prebetsabu depan

Hari tuh gi keje asing² so kena ler bawak dedua kete.....leceh la...xde can aku nak berlagak jadi mem besar coz kena drive sndrik lak. (yg sebenarnya aku nak tdo time prebetsabu drive...hikss)

ditempat kejadian..prebetsabu snap pkai henpon E66 aku

Org punyer ler ramai giler....iniler salah satu tempat nape weols jarang gi pasar malam sbb prebetsabu tak suke tempat yg crowded camni.....nak jln pegang² tgn...peluk² pun xdpt kan...uhukss...alasan aku jer tuh...hehehe



masviona gigih pilih buah
prebetsabu gigih snap picca...byk lagi dia amik mls aku nak insert dlm nih

Slumber jer dia.....mata pandang aku tapi tgn dok snappy²....photog pro lah katakan (ahakss...padahal dia nak coverline ngan tokey tuh xnak bagi nampak ler kononnye dia dok amik gmbr...tp aku rasa klu tokey tuh klu dia nampak pun....ada dia kisah???ni pasar malam ler bro bukan nya butik kat shopping mall tuh)

roti john spesel utk aku

nasi ayam nih mmg feberet weols sejak jd student UPM lagi (sejak belom couple lagi pun)

Mmg meletop ler...apa kata si shamsul ghau² tuh....MANTOPPP lah....klu gi lamabt sure dah habis.

ni aku pun dah lupa nak beli apa nih

Sebenarnya weols gi sini utk tambah apa² barang yg tak cukup utk gi berholidays piknik² hari keluarga Pak Nasir tuh sesambil tuh sesaje nak imbas kenangan cintan cintun weols.....fuhhh giler byk kenangan kat sini....uhukksss

Weols mmg suka xtvt camni..asal ada masa free jer xde per nak buat mesti gi balik tempat² kesukaan weols n pernah jadi tempat dating² masa bercintan cintun dedulu akan weosl terjah balik....syok jer rasanya bila masing² dok bercerita pastu gelak sesama...hiksss






MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. sempat lagi tu..

atty's said...

kty mmg selalu g situ..
walupun pasar malam bangi depan umah mak je..tp sesak..

area umah masviona tu area kajang tuh..

Mya said...

jalan2 psr mlm serdang la ni.. mcm jln2 cari mkn.. :D

masviona said...

cutemiut:
sempat...:)

atty:
iyeke...

aah area kajang tapi dah masuk area semenyih dah jugak...hikss

Mya:
haa mya...jln² cari makan di pasar malam sajork...:)

Ada Ayrissa said...

uwwaaa..rindunya kat pasar mlm tuh...
huk huk huk

Anonymous said...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic

Anonymous said...

Very nicce!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!