Header

Wednesday, February 18, 2009

Otak dah tak pecah dah....

ye...
korang leh marahkan aku..

sbb aku lambat sgt nak declare siapakah pemenang acara Pecah Otak aritu..

ampuunnn ssgt...
merafak sembah ampun dipinta........

so, tahniah kepada pemenang........

err... ada 2 org pemenang tau....

setelah diamati dan diteliti oleh panel hakim.. (cewahh panel tu padahal viona sorang je hakim)
maka dgn ini..
saya, Prebetsabu selaku penganjur pertandingan Pecah Otak..
dengan ini, mengumumkan..

bahawa tarikh puasa bagi negeri2 di malaysia..
ahahha merapu di situ..

k la.. so ni la dia tag line terbaru masviona.com

There's Only One Masviona. Welcome Aboard.. Evergreen!"

so agak2 siapa punya ayat tu?
huuhuh..

tahniah diucapkan pada Farhana lah! dan mummy Darin


ok.. langkah seterusnya..
diharap Farhana lah! dan mummy Darin dpt contact masviona thru masviona@yahoo.com utk urusan penghantaran hadiah!


*nantikan pembaharuan masviona.com sempena pelancaran tagline terbaru ni!!
sementara kerja penambahbaikan ini dilakukan, kami di masviona.com meminta maaf sekiranya page takleh nak load ke.. page jadi herot berot ke.. lari alignment ke... tak kuar n3 ke... uhuhuh kerje sedang dilakukan...
Camna?

10 Comments Uols:

masviona said...

mcm dah tau² je kan nak ada 2 org winner...padahal saya tak rancang pun masa kat bali hari mmg terdetik sgt nak beli 2 bendalah tuh....ghopernye mmg nak ada dua winner utk contest di mv.com nih

tuberose78 said...

uwaaaa... xmenang lagikkk..!! sedey nih.. ishkk.. ishk..

masviona said...

tuberose:
k.diah saba ye cuba lagi next time...hikss
eh tp best gak klu k.diah menang kan...xyah post adiah gijer htr by hand...leh serbu umah akak pastu jgn lupa jamu kitaorg ngan ayam golek ye...ahakss

KM said...

yang tak menang bleh dak nak kasi address? hehehe.......

mazzura said...

tahniah kpd yg menang :)kita2 ni saguhati pon xdapek ke? hahah

atty's said...

tahniah kpd pemenang..

mummy Darin said...

V and PB.. alamak cam tak caya je bila prebetsabu tinggalkan message kat shoutbox tuh.. sekali betullah pulak nama kita.. time kasih.. huwaa.. terujanya menang contest... mekasih...

masviona said...

mummy darin:
haaa betul lah tuh........tuah badan kan. nanti emailkan address ye..:)

masviona said...

KM:
apa salah klu KM nak tgglkan alamat...kot ada apa2 leh weols terjah umah km kan...:)

maszzura:
saguhati???hiksss tunggu kita gi holiday dulu le..ahaksss

adiah nye beli sket jer

atty:
tuler..tahniah utk mereka yg menang

CuTeMiUt78 said...

oh dah umumkan ke.. tahniah la pada pemenang.. best la dpt hadiah dari bali lagi tu..heh..heh..heh.. sebut pasal bali tu kan.. cam mengingatkan sesuatu dari bali gak ler..emmm????

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!