Header

Wednesday, February 11, 2009

Pak Nasir's Family Gathering

Layan gambar jerla dulu ye uols.......tetiba jer dtg mood "M" lak nak menaip pjang². Ni sume koleksi picca yg dipilih secara random masa hari keluarga Pak Nasir hari tuh. Family gathering nih bukannya yg jenis kumpul segala susur galur salasilah keluarga tuh.

Yang ni sebenarnya hanyalah hari keluarga kecik Pak Nasir jer. Hari yg pada asalnya diplan khas utk anak² menantu dan cucu² Pak Nasir dan Pn. Banon ajer (tapi terlepas gak sorang cucu sedara Pn Banon coz dia mmg dok ngan mama so far). Bukannya yg mcm selalu kita dgr masuk smpai ke cucu sedara ler mak sedara datuk sedara tuh idak ler...klu camtuh xdptnye nak plan last² minute camni kan.

Yang nih pun last² tuh hanya dpt mengumpulkan 4 keluarga sahaja drp 6 org anak² Pak Nasir. Dua org laki anak Pak Nasir tak dapat hadir atas alasan yg tdk dpt dielakkan. Kakak sulung dan jugak kakak ke-3 prebetsabu dan keluarga masing².

Kali nih berkumpul kat umah weols. Asal nak bertolak dlm kol 10am but tunggu itu ini last² dkt kol 11.30 am gak baru dpt gerak kuar dari umah weols kot.


antara kelengkapannya

benti makan kat air keroh kot (prebetsabu or tuberose klu salah sila betulkan)

anak dara sebelah aku tuh cucu sedara mama yg aku dah explain kat atas nun

pool for adult...biasa² jer...but best sbb ramai org...family weols jer yg conquer

aweks nih mmg tak leh tahan tgk swimming pool....menggigil² satu badan pun tak nak naik² gak


Damia with Bonda...:)


sila fokus dkt damia n prebetsabu...apalah agaknye yg walid dia membebel kat damia tuh

apa pulak ler yg damia cuba bitau walid dia tuh...klakar siot!!!

jump...jump...n jump...damia ngan sepupu dia (anak tuberose)

prebetsabu n masviona

Aku akhiri n3 nih ngan picca aku n prebetsabu yer!!!saje jer nak soh prebetsabu semangat sket wat kerja kat site tuh....semangat wat kerja cepat ler kerja siap...kerja siap cepat...cepat lah boleh balik...bijak tak masviona nih????ahakss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

iena hamdi said...

hahahaha siap aku jeles lagi ni tengok last picture tu..

huhuhuhu sambil2 dok kira2 bila la laki aku nak siap kerja dia ni...

masviona said...

eina:
alamak eina pun jeles erk...ingt tadi nak kasi semangat utk prebetsabu jer...xper2 kang nnti laki iena balik hug dia kuat2 ye...ahakss....sembang terover lak disini....malu sendrik

atty's said...

kty pun jeles gak..nengok gambo yg last tu..cam perantin baru jer.

kojah said...

pic last sgtttt chantekkkk =)

prebetsabu said...

errr.. pembetulan... gambar tpt mkn tu adalah di restoran sawit.. area sg udang/tangga batu....

Aspalela said...

Wow! MV..makan angin je erk?? best nye......

CuTeMiUt78 said...

wah..wah.. kemain lagi pasangan d amor ni ya.. kemain romantika lagi..heh..heh..heh..sweet je tgk damia duk beritahu apa kat walid dia tu

lily lotus said...

syoknya! baper rate bilik?? mcm best jer

Anonymous said...

tuu makn bukan kt air keroh ..tuu kat sg udang lerr

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!