Header

Tuesday, February 03, 2009

Picca Gedik from my new T77

masviona n prebetsabu mengedik sket jer uols...ahakss

Ni sumer antara koleksi picca² yg ada dlm memory card digicam sony cybershot T77 aku yang baru. Yer uols aku beli yg baru lagi. Baru jer beli masa cuti CNY hari tuh...27/01/09. Aku sengaja jer letak date kat sini senang aku nak refer kemudian hari...hehehe. Hope sgt kali nih bior ler aku dpt pakai smpai bila²...klu leh tak nak ler kejadian yg sama berulang lagi nnti luka lama berdarah kembali...ahaksss.
mmmuaahhh..sayang tau...xnak hilang lagi dah


Dulu beli kat sony centre KB Mall. Yg ni beli kat Harvey Norman...Mid Valley ajer deh

byk giller free gift kali nih, siap dpt 4GB memory card lagi...best²...mv like...:)

ni yg baru....prebetsabu sponsor...hope jgn ler hilang lagi

Ini pun nasib baik ler prebetsabu yg memahami hati isteri terchenta, bermurah hati n dia mmg baik hati (ayat bodek nih...huhuh) nak sponsor beli baru kan...klu idak pasti aku dilanda kesedihan lagi....kwang3x ayat aku jiwang mmg xleh blah ler. Iyerla dah tuh memalam buta still dok menaip new n3 lagi kan. Avin damia dah belayar dah ngan walid dia...konfem bawah ketiak prebetsabu lagi ler....ahakss.

Oklah utk new readers kat mv.com nih, meh aku criter ye cybershot yg first aku beli dulu (yg dah hilang dirembat org tuh ler) hujung bulan 11/08....spesifik date ialah 30/11/08.

Start perasan kehilangannya pd 10/01/09. Uhuksss....so maknanya tak sampai 2 bulan pun aku pkai cybershot T77 nih dah hilang dirembat orang. Sedihnye....mmg konfem dirembat coz aku last skali mmg ingat aku tertinggal atas meja aku kat opis tuh.....sob²...sedih giler ok time tuh...tp xde rezki nak wat camne kan....redha jerla. Lepas nih aku tak nak careless lagi...yg hilang dulu tuh sbb aku careless lah kot tak simpan betul² lepas dah guna. Kena beringat lebih lah pasni.

Bila aku tgk balik, so far memory card cybershot aku nih penuh ngan gambar² team sewel jer nih. Sebab apa aku jarang nak guna...sayang...kwang3x alasan mmg xleh blah. Smlm prebetsabu tanya nape tak guna T77 aku tuh (sbb dia nmpk aku dok snappy pkai henpon jer kan) so aku jwb ler.....tak bawak tggl kat umah...sayang nak bawak takut tertinggal lagi pastu orang curik....hohoho terus ler kena smash kat prebetsabu....sbb alasan bodoh kau tuh.....dia start membebel...org beli bukannya suruh simpan....klu takut hilang kena ler lebih berhati²...blaa..blaaa. Padan muka aku kan dah tuh sapa soh bagi alasan budak skolah tadika kan....huhuhu.

Perperpun meh layan picca weols bergedik santai ok.....ahakss. Aku dah start nak guna cybershot balik lah nih. So kita mulakan ngan picca² nih ok...hehehe. Picca nih sume kat OldTown baru tuh ler kat Seksyen 9, BBB tuh....ala tempat yg aku baru gi smlm tuh.


team sewel...heheh...pasangan teman tapi mesra nih

masviona n prebetsabu

jelingan manja...dia mmg manja depan camera...huhuhu

weols berdua lagi...romantika d amour masa nih coz anak dara tuh kat umah dia tido


ni sapa entah yg snap...aku tgh mengodek henpon lama prebetsabu

ni dia jutawan MLM...ahakss...mmg dia sendiri yg ckp gitu

2 jejaka macho...alahai manjanye lah plak laki ahkak...uhukss


Ok dah yg nih jer yg leh aku share kat sini, so enjoy ok!!!.....:)



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

15 Comments Uols:

en_me said...

ammvoiii, romantiknyerrr abang n kakak ittewww..

salammz dr me dikejauhannnns..

atty's said...

romantik..nya..suka kty tgk..
kty lom ade kesempatan lagi nak lepak situ

masviona said...

en_me:
:)...romantik ke...hehehe

salam dari weols jugak

atty:
huhuhu...tq kty.pas2ni pun leh gi lepak sana kan dekat jer ngan umah kty kan...hehehe..mcm tau je padahal main agak je nih

prebetsabu said...

oh.. moto.. moto... moto..

nak moto baruuu.. nak moto baruuu....

takleh blah tgk gamba si nas ngn triton n moto gtr yg bersilau2 ituuuu...

enggaaa enggaaaa

prebetsabu said...

pjg betul moncong viona..


enggaaa eggaaaaa.. lariikk

tuberose78 said...

lorrr.. ilang ker t77 tu.. mmg patut sedih ler sbb baru beli..
nasib baik ada org nak sponsor.. kalau idak, lagi panjang moncong dari piccas tu kuuuttt... hehehe...

sue-ana said...

comey la encik prebet posing letak kepala atas meja tuh.eheh

kak mas,jgn marah aa,saya puji encik prebet.ekekeke

inahar ali said...

salam masviona...tq dtg umah akak..fuh..kt sini lg best mcm2 ada..gambo2 seme cantek! i like...

Nas said...

hahaha.. nk moto baru? join la MLM mcm budak dlm gambar tu.. millionaire dh dia skang..
enggaaaa enggaaaa

masviona said...

tuberose:
ituler pasal mmg sedih sgt tau...even dah ada yg baru pun still rasa mcm terkilan gak sket.tq pd org yg sponsor tuh

sue-ana:
hehehe no hal lah sue oooiii...but jgn puji lelebih takut dia kembang lak...ahakss

masviona said...

inahar:
hehehe..sesama...nnti kita singgah lagi ye kak

oh.ye ke..masehhh

masviona said...

Nas:
jgn salah ckp ngan dia nas...risau kot mlm nih ngigau moto kan..pastu esok ajak akak gi beli moto lak...haru nnti

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. bestnya ada yg sponsor lagi tu.. kira terubat ler kesedihan tu kan.. wah kemain lagi pasangan romantika d amor ni ya.. memang romantik

Suzana Hazes said...

eee..cutenye korg ni..
ske sgt tgk..
smoga bahgia selamanya..
amin...

lily lotus said...

so sweet tgk u n prebetsapu..mcm pengantin baru gitu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!