Header

Wednesday, February 18, 2009

Selingan..... Damia @ 1 tahun 6 bulan


Macam yang aku pernah katakan dulu, blog ni merupakan satu wadah untuk kitorang mencatatkan perkembangan n aktiviti family kitorang..

so kat sini aku nak update, wajah terkini Avin Damia sewaktu berumur 1 tahun 6 bulan

jom kita ikuti perkembangan dia mengikut usia...

ni koleksi gambar damia

1 tahun 5 bulan



huhuh ni plak gamba latest masviona... huuhuh


*nnti dah besar sure anak2 kita gembira.. dia leh tgk balik gamba2 kenangan time umur dia kecik2.. kan?
Camna?

7 Comments Uols:

atty's said...

sama ar..blog kty pun..kira present le nanti utk anak2 hehehehe

syanis said...

betul betul betul.... mesti dier malu sndiri nnt tgk gelagat dier masa kecik...

Tirana said...

Amboi comelnya Damia....Semoga membesar jadi anak yang baik..insyaAllah

neezareef said...

anak cute mak vogeh gitu

prebetsabu said...

atty's: tu la kan kak.. kira harta karun la blog n.. klu dolu2 tulis diari je.. huhu

syanis: bukan malu kot.. tp senyum sinis n gelak sorang2 tgk gelagat dia kecik2... n moga dia dah besar nnti bila baca coretan idup walid n bonda dia, dia lebih mengerti yg kami syangkan dia tak kira apa jua berlaku...

prebetsabu said...

tirana: amiin.. mmg itu yg kami doakan tiap kali... biarla pakej yg lengkap.. luar dalam baik..

nazareef: hahaha anak cute & mak yg vogeh itu aku yg punya..

Ada Ayrissa said...

ya betolll...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!