Header

Monday, February 16, 2009

Semangat Waja Bertukar ke Kancil

Pagi tadi beria kuar umah awal. Semangat tun teja nak dtg opis nih.T etiba jer monday blues hilang...semangat.3x.....windu kot 2 hari xdtg opis......uweekkkk sila muntah......gilerrr aaar...windu ngan opis kan.

Padahal badan sengal² lenguh² sendi tulang temulang semua akibat dikerjakan oleh HOBO semlm....hehehe....eh jap² nak pk balik...hobo kerjakan aku ke or aku kerjakan hobo ek???? Errmmmm still xde jawapan ler.....what ever lah janji kesannya sampai ke hari nih badan aku sakit akibat horse riding tuh.........hobo adlh nama kuda tungganganku semalam ye adik²...:)

Sakit² badan pun semangat nak dtg kerja tuh haruslah dipuji disini ye......ooowwhhh biorlah ku puji diriku sendrik....kuang3x. Ku sangkakan panas hingga ke dinihari petang....rupanya hujan dipagi hari....sampai dkt² area stesen komuter serdang tuh dgr radio bitau traffic jam gegiler kat stesen komuter sg besi......huhhhhhhhhh wtf...eheh mencarut disitu....maafkan ahkak ye!!!...sabar lagi.

Lepas jer kuar toll sg besi....panas mula membara balik keta dah start terkedek² mcm itik pulang petang dah......pastu hmpr tak bergerak langsung...pastu baru tau yg jln dah ditutup......huhuhuhu...terus hilang semangat kete waja DAK ---- (kete waja siapkah itu???? mesteri3x...) aku nak dtg opis yg berkobar² sejak dr umah lagi tuh.

masa nih bukan macam itik pulang petang lagi but dah macam siput sedut dah nih...hehehe


Last² nak kena masuk highway besraya n nak kena wat u-turn disitu....jauh giller siot nak u-turn kat tempat yg tak sepatutnya pun ada lak staff diorg yg jadi jaga kat situ utk monitor sume kenderaan nih....hampagas betol ler.....tapi alhamdulillah ler sampai gak kat opis nih haaaa...walaupun semangat waja ku dah bertukar menjadi semangat kancil....but ku gagahkan jua ler..ahakss

So kesimpulannya....bersyukur lah kerana w/pun ada rintangan akhirnya aku selamat juge sampai di opis......hehehehe...itu saje motif n3 kali nih...see ya next n3.....chilll!!!!!!!!!!!!!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

atty's said...

tu ler..apa yg penting..selamat sampai..

kuIna Jentayutiara said...

seb bek sampai gak errrrkkkk kangar tak dak traffic jem.. senang ooooo tmbah pengayuh beskal mcm saya..lg syiokkkk...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!