Header

Thursday, February 12, 2009

Sesi menggelakkan orang...

Ini ialah Zam (Bukan nama sebenar)..
dia ialah staff baru kat opis...

ini ialah trip dia yg pertama sejak 2 minggu keje ngn kitorang..
dan ini jugak trip dia yg first jejak kaki kat ganu...
sblm ni dia tak pernah g ganu...

agaknya terlalu berkobar2 nak g outstation ganu, sampai dia tertinggal kasut keje dia kat umah..
huhuhu.. terpaksa la dia pakai je kasut sukan dia..
aku jahat.. dok gelakkan dia...
pakai kemeja dah cun..
suar slack ngam..
tp kasut sukan..
wakakakak..

matila aku klu dia baca blog masviona ni...




Lenkali jgn kalut sgt...
hahahaa

*bdk baru masuk opis mmg slalu kene buli..........

Camna?

4 Comments Uols:

atty's said...

nasib kalo kasut tu lebihkrng je,.ngn baju kot kaler pink ke.lagi naya

sue-ana said...

mujur juga dia bw kasut sukan tu.kalau ada selipar jepun je,tak ke lagi haru?ekeke

p/s: walaupun mukanya dh diconteng,tp kelihatan mcm kiut je budak itu.muahaha.oppss!!terlebih sudah.kekeke

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sib baik ler ada kasut sukan yg blh la dikatakan match gak ngan kaler baju dia.. buatnya pakai selipar jepun je.. lagi ler haru

tuberose78 said...

oooo.. tu kejo ekau eeeaaa... memboli orang!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!