Header

Friday, February 06, 2009

Siap sedia... Yihaaaaa

Haaa...
Aku skrg kat area shah alam..
Tgh serbis triton...
Dah kata weekend ni nak g coti2 kuarga nasir...

Tp hehehehhe..
Tpt pun lom kompom nak g mana..
Tgh riki2 if area tg bidara or pengkalan balak ada apt/banglo utk sewa...

Tak best aaa klu sewa bilik kan?
Dh kata famili day..
Klu sewa apt or banglo baru syooookkk...
Sume leh kompol2 sembang2 kat ruang tamu..
If banglo leh wat bbq..

Waaa tak sabar..

Tp tak jumpe lg ni nak riki2 banglo kat area sana..

Tolonggggggg...

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

3 Comments Uols:

ayang's said...

better sewa banglo... sebab time buat bbq tu yang paling seronok.... ermm... teringat masa buat piknik 1 family... ader pencopet curi beg mak... kejadian berlaku kat melaka. So... beware jugaklah...

masviona said...

wah iye ke ayang...kitaorg nak gi melaka gak nih...kena lebih hati² nih...takutnye

tq for this info ye

CuTeMiUt78 said...

emmmm betul tu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!