Header

Tuesday, February 10, 2009

SNIPPETS: The A-Famosa Jump!

Sebelum apape, aku nak kongsi gamba ni yg menggambarkan 1001 perasaan hepi kitorang sekeluarga pak nasir di melaka...:





byk yg kitorang nak stori...
kita tunggu dari CEO masviona.com ni ek....
Camna?

14 Comments Uols:

syanis said...

mmg best.....hepy jer sumer org dlm gambo.. hihi

sakurabiru said...

wah..bsemangat gitu..ktorg yg xda kne ngena ni plk yg rasa tlebey hepi..hehe

mazzura said...

happy betul tgk gambar2 nie...

aznitaz said...

cantik nya gambar..sumer bergumbira. ala x penah amik gambor cam gitu lompat2 bagai. btw, u 2 mmg loving couple lah..

nURmALa mAZLan said...

wah...cantik2 la gambar..
yg penting sumer pon nampak heppy sangat

masviona said...

syanis:
mmg sume heppi pun...itu pun ada lagi yg blom lompat tuh...hikss

sakurabiru:
tu baru dlm gmbr...cuba klu ada kat tempat kejadian...tak larat nak gelak...bumi melaka pun bergegar rasanya ngan lompatan kami sekeluarga...ahakss

masviona said...

mazzura:
mmg heppy pun...sronok sakan...smpaikan yg kecik cinonet pun nak melompat sama

aznitaz:
nnti amik lah ye...sure happy nak sronok jer...try ler amik

nurmala:
mmg sronok pun mala...:)

CuTeMiUt78 said...

wah... memang happy ler.. tgk gambo pun meriah je.. heh..heh..heh.. korang ni memang pasangan romantika d amor ler..

atty's said...

tgk gambo je dah tau..betapa happynya..

one happy family..

prebetsabu said...

hahahaha.. hepi hepi hepi..

tp isau gak.. beriya2 mama n abah lompat2... kang sakit pinggang pulaakkkkk huhuuhuhuh...

masing2 tak menyempat nak lompat.. lom abis bilang 1..2..3.. masing2 dah terloncat2.. ahhahaha.. tak syncro betul..

agaknya org ramai yg ada kat situ sure kata dalam hati.. "ek eleh.. famili dorang ni pehal.. terloncat2..."

kahkahkah...

KM said...

bro, napa adda sorang kerabat ko, dlm semua gambo2 tu dia xmelompat? hehehehe.....

lily lotus said...

bestnya u! hehe..semua nmpk really having fun!

tuberose78 said...

kah..kah..kah.. tergelak besau plak baca komen dari KM.. ingat x saper prasan.. kah.. kah.. kah.. tergelak lagi nih!!

weols pon gelak biller tgk balik gambau2 lompatan tuuu.. sumer version piccas lompatan sama jek... maintain!!! kah.. kah..kah.. :)))

tuberose78 said...

dia dah xlarat melompat dah tuuu.. letih.. keh..keh..keh..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!