Header

Tuesday, February 17, 2009

Sticker la plak...

huhuhuuh...

ituhari masa kat bali, viona ada citer pasal kitorang da tempah stiker utk tepek kat kete kan..?
tp stiker tu tak lawa...
background putih n font itam..

ni la dia stiker yg kitroang tempah kat bali...

so alhamdulillah..
ada sorang hamba allah yg ensem n baik hati telah sponsor utk koleksi sticker yg baru..
cute n cun!!!
yg ni jenis sticker tepek uruf2 tu je..
baru canteekk....
takde background kacau...

tu dia.. segulung stiker khas utk masviona.com! tq Budak Ensem!

"I always follow masviona.com"

dia bg banyaakk...
ada dalam 20 set...

kualiti tip top!

tampal kat belakang......

kompeni dia ni mmg wat printing..
dari sekecik2 namecard..
sampai ke billboard...

tshirt pon ada...

pendek kata, sume yg berkaitan ngn printing, dia leh buat..
macam2 ada....

if ada nak mintak dia wat printing, nnti aku bg contact number dia...

kat bonet depan pon tampal gak.. huhuhu.. garang n ranggi la kononnya tu... hahaha

so lps ni klu ada sesiapa terjumpe triton n city yg ada tepek stiker tu, tego2 la kami..
huhuuhh..


ok kawan2.. jom ramai2 kita ucapkan terima kasih kat en. Budak Hensem aka Azli... sbb sponsor stiker utk my city n my triton!


"Terima Kasih, Budak Hensem!"


*err.. nick budak ensem tu bkn utk membodek.. tp mmg selalu dia tinggalkan jejak pakai nick tu.. kekadang nick budak gilak... hahaha.. nick bertukar ikut mood dia.. apapehal, en. azli aka budak ensem mmg baik!



update: pada sesiapa yg nak tau details mengenai printing, leh email/ym en azli aka budak ensem... li_xmen@yahoo.com .dia kata reader mv.com leh dpt spesel price.. hahaha.. gurau sajaaa..
Camna?

22 Comments Uols:

masviona said...

ye trima kasih sesgt pada budak ensem kerana telah sudi sponsor kan sticker utk mv.com

saya sgt menghargainye....nnti wat lah lagi ye

ciare (^_^)v said...

kak masvi0na...dia bleh print kad kawen x?andai kata la ciare design siap2 pastu dia print kan saje..buleh dok? :P

prebetsabu said...

betul nak? klu nak aku leh bg contact number......

prebetsabu said...

segala tok nenek printing, mmg dia leh wat.......

ciare (^_^)v said...

ish elok beno le tu...prebetsabu...nk no cntact dia bleh x?? :)

Nas said...

huhuhu.. best je budak ensem..
dia tu bagus tu.. huhu..
kalo kawen, nak wat replica cheque pon dia leh buat.. try la tanye bakal pengantin lelaki, kot2 nk letak dalam dulang hantaran..

prebetsabu said...

Nas: ha'a lupa nak bgtau.. mockup cheque pon dia leh wat..... pastu hire aku jd photographer... ko Nas jd Pen Pengarah.. perrgghhh... mantop!!!

ciare n all: ok.. en budak ensem dah bg green light publish email dia

li_xmen@yahoo.com

email or ym je dia...

ciare (^_^)v said...

0rait...time kasih ya =)

Anonymous said...

sama2.. hik hik..

~!budak hensem!~

masviona said...

iye² budak ensem nih mmg baik hati...sila ye kengkawan yg lain

Nas said...

hehehe.. kepada yg memerlukan photographer utk kenduri kawin pon bleh kontek prebetsabu.. dia amik gambar memang mantap seyh... tak tipu.. contoh korang bleh tgk kat photoblog dia.. hehehe..

ni bukan nk bodek, cume promosikan ape yang aku rase patut dipromosikan.. sepanjang aku melepak dgn prebetsabu pon, byk gak dia ajar aku teknik2 yg best dalam photography ni..

a best photographer doesnt rely on his camera, but on his technique.. tu je yg aku boleh katekan.. aku pon pandai gak oh amik gambar, tp takde camera.. hahahaha..

prebetsabu said...

nas: hhha.. baeekk punyeee.... kompol duit byk2 pastu leh beli kamera!

Miss Moon said...

moon nak jugersssssssss
prebetsabu nanti kasik la nom dia ek ...nanti ym kan kat moon kay

masviona said...

to all:
sesapa yg nak contact budak ensem nih sila lah ye amik nnti just mention reader mv.com.....itu pun klu nak rege special ler klu rasa ada duit lebih xyah ckp pun xper...ahakss

prebetsabu said...

dah ym sama moon......


btw, jgn lupa mention yg korang dari masviona.com... sbb Budak Hensem kata leh dpt spesel price!!!!

tuberose78 said...

wah.. wah.. siap buat sticker masviona tu yg x tahan..
mcm menarik nih!! boley la kalu nak wat sticker mcm2.. rasanyer dia boley buat sticker muker kita tak? hehehe.. siap dpt spesel rege lagiiii..

Nas said...

tuberose78 @ azli ckp bukan setakat muker je.. nk buat stiker rambut pon boleh..

eh eh.. apsal aku plak lelebey ni.. hahaha.. azli, boleh ke printer kau print muker orang?? huhu..

lagu khas - abang kiccik, abang kiccik naik tangge.. satu step brase nok tubek, dua step brase tubek doh siket.. ~sambung~ hahahaha.. gilos..

irda said...

nak juga sticker mcm tue...nak ltk kat keta..Jeles la plak tgk keta akak letak menda2 g2..uwaa,,,,

neezareef said...

wah siap sticker lg

prebetsabu said...

tuberose: errr.. print stiker gamba muka?? ahahaha... mai dah idea gillak kakak aku nih.......

nas: sejak bila lak azli budak hensem lantik ko jd PA dia nih.. dah la ko tu laki.. tak jambu plak tu ada hati nak jd PA... ahhahaha larikkkkkkkkk tp tak kiccik kat tangga....

prebetsabu said...

irda: jgn runsing.. sume org bole je wat stiker tu.... kasik ayat power2, then soh je azli budak hensem print.. kan dia dah janji kasik harga spesel if reader mv.com!

neezareef: huhuh.. tgh tunggu if lps ni ada org nak sponsor tshirt ke... topi ke... bag ke.. ahahhaha over di situ...

kojah said...

wahhhhhhh!!harus meletopPpPpPPp!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!