Header

Wednesday, February 25, 2009

Streamyx ohh streamyx...


Akhirnya terungkai jugak la teka teki aku..
dah 3-4 hari ni aku dok tertanya2 napa la tiap kali aku nak access web yg host di US, sure lembab nak mampos...

tambah kritikal lak, time2 cenggini lak site kitorang ada prob itu ini...
plak tu, server yg selalu kitorang guna utk troubleshoot problem letaknye kat US..
pergghh berjanggut ooo nak tunggu dia load...

Mlm td kat tv3 akhirnya terungkai sudah teka teki bila dia wat pengumuman..
TM akhirnya annouce yg mereka mengalami masalah connecton utk ke US disebabkan masalah kabel..
huhuhu..

napa time aku kol 100 dorang taknak ngaku?

*sabar je la.. mmg takkan aman la stimik ni

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

atty's said...

TAHNYA NGAKU AR.
BOS KTY PUN BISING2 JE..SAMPAI SUH KOL GAK..MALAS KTY AR..

nURmALa mAZLan said...

ye ker diorg x ngaku kak..diorg cakap aper?? hampeh kan

Nas said...

ha'a la kak.. dorang tak ngaku eh? kekekeke.. =P kak? sudah tukar ka?? miahahaha..

kuIna Jentayutiara said...

2 3 hari jd sanilmix br nak buat stament apasal...

tuberose78 said...

apa la derang ni.. menyusahkan org jerrr

CuTeMiUt78 said...

ish.. nyusahkan org je kan..klu ngaku pun pe salah nya..sekurang2nya pengguna tak ler tertanya2..

lily lotus said...

no wonderlah!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!