Header

Friday, February 27, 2009

Sudah Try Makan

Sambungan ayat tittle kat atas adalah......saya sudah try makan di Hassan Cafe...hikkss. Even sudah hampir 3 tahun menetap di area umah skrang n cafe nih dah jadi laluan wajib setiap hari tapi hari rabu lepas baru menjadi hari pertama aku n prebetsabu try makan di restoran nih.

Ini pun sebenarnya hanyalah nak try makan gulai daging masak kicap ke masak apa nih.....tak sure lak...tapi mmg yg sudah digembar gemburkan oleh Nas yg katanya daging tuh antara yg tersedap in d towm ler. So weols pun mmg dah hobi suke menerai makanan yg best² ni kan so apa lagi terus ler mengetest.

Ni ler ghoper dia...jom layan ye.


ni aku nye daging nak makan ngan nasik gureng KG...hehehe

ni prebetsabu nye nasik


Dan hasilnya mmg ternyata amatlah best n syok sekali.....SYORGA ko!!!....daging dia lembut sedap xder ler liat nak makan pun susah sampai melekat celah gigi kan. Pastu segala rempah² dia turut melekat n merasa di daging tuh. Conclusionnya mmg sedap ler....uols terliur nak rasa ha gi beli sendrik kat hassan cafe ye.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

viruspadu said...

memang terliur okeh

huhuhuhuh

masviona said...

viruspadu:
alamak!!!! risau nih saya nih klu tetiba jer ibu mengandung terliur nih...klu org biasa ok lagi....hehehe.

dtg ler BBBangi...leh makan kat sini...hehehe

chUNk said...

haaa..kan dh kate sedapp....huhu...

zino said...

baik punya promosi kat mana kedai tu... nak juga menerai..

tuberose78 said...

musti ada letak itu pak aji jugaaa.. hehehe...

tu yg syedap tuh!!

CuTeMiUt78 said...

oh..oh..sungguh menyelerakan tgk itu gambo

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!