Header

Wednesday, February 25, 2009

Suka Sgt Berendam

Anak dara sorang nih mmg pantang jumpe swimming pool, usah kata swimming pool tab mandian dia tuh pun ler klu dia dpt berendam dlm tuh sampai menggigil² badan pun tak kisah lagi dia.

Last two weeks kot weols bawak di gi kompleks renang sri siantan under MPS (majlis perbandaran selayang) punyer. Sebetulnya aku nak gi jumpe member kat sana...dia nih dah kira cam tahap adik ler gak aku anggap dia.

Kebetulan dia keje kat sini so sume masuk free ler. Mmg gitu pun setiap kali dtg sini mesti dpt free nye lah. Dah alang² dekat ngan umah my sis aku angkut skali anak² buah aku.



see!!!anak dara aku bersemangat nak berendam

Dah siap pakai swimming suit dari umah kakak aku lagi tuh. Dia tak ler bior lepas sensorang bibik harus mengekor sama...klu idak entah merata hala dia nak gi kalu dibiorkan.

gelak mengegek² tau dia

Walid dia tak sporting hari tuh sbb tak bawak baju mandi.


tgn dia mmg aku tak lepas...klu lepas dia perasan reti berenang nnti....mati aku

Aku pun tak bawak baju mandi but pow member punya (ain muat pulak akak pkai ko punya swimming suit). Baju mandi dia ada dlm 5-6 pasang spare kat situ.Thanks ain



Penat tau melayan dia mandi air....dia yg mandi tak henggat dunia bonda dia lak yg penat smpai habis lengguh² satu badan.


see!! tgk ler sendri gelagat dia....kita tak kasi turun dia nak gi terjun sendiri kolam tuh...sabor jerla.....alahai anak bonda




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

SiS-lin said...

ee bestnye mandi pool..klu bowink2 berendam best jgk ek...

neezareef said...

jgn kn anak mak bapak pn sakan kalo dpt mandi manda

tuberose78 said...

beli ler kolam kecik letak kat umah...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. geng mirul skee berendam lama2 kat dlm air

Mya said...

comelnyaa avin pakai baju mandi. teheheh..

Dee said...

kemain lg suker dia ye..budak2 mmg suker main air..

atty's said...

mmg beh mandi manda nieh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!