Header

Friday, February 13, 2009

Tag: Picca can Tell Everything

Oklah meh sini aku nak settlekn tag yg dah berkurun aku dpt nih drp adk manis kita nih ciare. Nasib baik ler ada dok dlm draft. Sowi ler ye ciare lama giller ahkak peram dlm draft ni baru leh publish n3 psl tag nih.

Actually tag nih kena ceritakan psl diri sndrik ngan menjawab soklan² yg dh disediakan melalui picture yg kita cari kat tenet kena pkai google saje aje ke??? ke apa² search engine pun tak kisah janji kita carik kat tenet ek????entah ahkak pun dah lupa dah.

Fuhhhhh berpeluh dik ahkak ko nak settlekan benda nih nasib baik ler hari nih rehat panjang. Dapat ler ahkak ko godek² google tuh...so layan ok..penat ahkak buat nih tau...gigih ahkak tau wat bendalah nih tauuuu!!! cam dok wat assigntment masa study dulu jer gayanya....hehehe.so layan!!!!!!!!!!!!!!!!

I AM

Tak boleh blah kan...arrrrggghh lantak lerrr sekali sekali nak kasi upp kat diri sendiri kan apalah salahnye kan..:)



I REALLY WANT TO GO


Yuppy.....mauritius...aku teringin nak gi sini maybe utk anniversarry thn ni kot....angan² mesti nak kena tinggi kan...:)


MY FAVOURITE PLACE


Kemana pun aku pergi, syok mana pun vacation aku tuh, jauh mana pun holidays aku tuh....n lama mana pun aku tinggalkan umah.........namun moment yg paling syok adalah saat sampai ke my home sweet home pastu dpt masuk lak dlm bilik aku...fuhhhhhhh...satu perasaan yg sukar nak digambarkan kat sini.....sungguh happy n gumbira hati tak terkata ok. Tak kira lah serabut mana pun umah aku tuh...sekotor mana pun ia n biorpun korang nak kata umah aku kecik cinonet jer pada aku ituler tempat yg paling mendamaikan n tempat yg paling menenangkan jiwa.


MY FAVOURITE THINGS
skrang nih aku tgh kenen² prebetsabu nih mtak dia bg green light aku nak beli lappy DELL yg color hijau tuh. Bukan apa aku kena pk betul² tak leh la sume benda ikut hati suke sume nak beli kan kena gak pk byk kali perlu ke beli baru....lagipun sbb rege dia rm3k++ klu kata satu seringgit setengah dah lama dah aku beli berkati² gitu...hehehe.



MY FAVOURITE DRINK

awek mana lak nihh????

Ye saya suka limau suam n apple jus n fresh orangge ....but malas lak nak google FO tuh.



MY FAVOURITE FOOD

bubur kacang hijau

roti bakar oldtown...gmbr mlm tadi nih.Patutnya gambar nih xleh tepek sini kan coz bukan from google kan...ahakss

Actually byk lagi tapi sbb malas nak google kan...so masuk jer 2 jenis je ni dulu...kira halal lah kan



MY FAVOURITE COLOR
Lagi mau ckp ker...ofkoz ler hijau dari dulu kini n selamanya....Green Around The World...hikss...tapi colour lain pun suke gak mcm putih....purple...suka gak tuh.







I LIVE IN
Selangor Darul Ehsan


I WAS BORN IN

Kota Bharu, Kelate

MY SCHOOL/COLLEGE

sama ler ngan ciare tuh...UPM dihatiku...hehehe


MY FAVOURITE STORY
Byk lagi padahal nye tp satu jer tepek sini cukup lah kot...kan?




MY HOBBY

shopping...shopping n shopping

horse riding......cecita dr kecik lagi
travel n go for holidays.....taman impian nak round² the world....tercapai ke agaknye???hiksss


I WISH

Leh tak aku nak tag banyak² org kat sini.....seyis tak tipu nih. Aku nak MINTAK TULUNG sume followers aku wat tag nih leh tak??? Jgn malu² tau..skrang nih mv.com nih ada 57 org followers so uols buat lah ye. Ahkak penah dah nak letak nama sensorang kat bawah nih...penat jwb tag nih...so pada sesiapa yg dah wat tuh ikut suka ler klu rasa nak wat lagi skali wat jer klu rasa malas nak wat.....boh layan jer. Pada sapa yg nak wat tuh perkata tinggalkan komen leh ler aku terjah blog uols sepantas kilat...leh...choiyok...chaiyok....hikss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD



Camna?

13 Comments Uols:

neezareef said...

mas ~ travel bag tu ptt ijau jugak!
ahaks :D

tuberose78 said...

berusaha-sedaya upaya tuuuhhh carik piccas kt tenet... hehehe...

kuIna Jentayutiara said...

pic tell everything... "ku lihat hijau..."

chUNk said...

huk3..siap dah.. :p

ciare (^_^)v said...

hehe jwb jgk akhirnyee..ade lg satu berhutang tuhhh hikhiks

Ungku Nor said...

akak demam so takyah buat la ek?
;p

kojah said...

mauritius??bestnyerrr!!nk itottt kak...hiks!

tini said...

haku tak der blog . so... terkecuali la kan ? he he he

dd dudu said...

hai kak masviona, time kasey sbb jadik follower kite^^

~ Nana ~ said...

erk..mas..kita x pasti la samada kita ni follower ke x....tpi nak gak buat..hahaha...x malu wey....

iena hamdi said...

tingin gak nak ke mauritius tuh.. tapi tah ek.. tah bila la aku akan sampai.. huhuhuhu

sue-ana said...

rasanya sy ni masuk list follower gak.yeehaa!akhirnya ada gak manusia yg tag aku.muahahaha.tp lambat sket kot nk buat.nnti dh buat, i'll inform u la ek!hihi

sue-ana said...

dh slmt wat dh, kak mas..ekekeke.gile ah penat wat tag nih.huhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!