Header

Monday, February 02, 2009

Tanah Abang, Jakarta n Bandung Mari

Ni ler dia antara barang yg aku dapat dari mama masa dia ber holiday ke Jakarata n Bandung baru² nih. Dia gi sana ahad lepas mlm jumaat baru nih mesia. Kali nih diorg tak naik air asia or MAS but KLM. Aku pun tak pernah naik pesawat nih but drp mama ckp pesawat nih nak gi ke Amsterdam sbnrnya so dia punya penumpang hari tuh mostly orang belanda lah. Bunyi mama criter mcm best lah coz diorg siap bagi makan free lagi..mcm MAS jugak lah kan.

simple but nice kan..:)

Kain telekong sembahyang nih mmg aku pesan kat mama pun...sengaja aku pesan yg ada sulam² simple jer tak nak yg crowded sgt.


avin dah ada satu seluar camni...aku beli kat sini jer

Ni lak utk avin damia. Mama n abah dah tak tau nak beli apa yg cucu dia yg kecik² nih so dia beli jerla seluar nih. Janji ada kan.

cantik kan???

Kain tudung nih aku suke sgt. Bila aku pkai pun nmpk cantik terletak jer. So aku snap picca nih kasi lebih sket...boleh??? hikss

ni kat kepala.....ada manik² kat keliling tuh.

nilah kerawang kat bahagian bawah tuh...bila kita pkai tudung nih dia akan dok kat arae bwh bahu ler...shantekkk!!! mv like


ni lak baju labuh...kata mama kat indon panggil baju muslimah....aku layan jer dah org kasi free kan

siap ada tudung skali...hehehe

ni tudung bandung mari gak

But ini mama kasi masa dia gi Bandung trip yg dulu. Saje je aku masukkan sini skali coz masa dok godek² phone nih ternampak lak ngan tudung ni kan. So insert jerla skali...lagipun mmg bandung mari jugak kan....:)




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

neezareef said...

wah...dpt adiah....
pkai jgn x x pkai

eya said...

cantek tdg tuh..

Salam singgah..hehe

tuberose78 said...

saturday tu akak balik pj.. rasa mcm nak giller jer tgk brg2 yg mama shopping.. sumer cun2.. quality superb!

tu baru tgk sikit jer, mama kata kalu gi sana lagi giller.. hahahaha...

tu yg x tahan tuuuu..

Johnny J. said...

wahhh best lah mv dapat barang dari luar negara..!

Nas said...

Johnny J @ jom ah pegi gak.. =P

TiNiE said...

besss dpt gif2 bnykkkk!

CuTeMiUt78 said...

wah..bestnya.. cantik ler tudung tu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!