Header

Tuesday, February 03, 2009

Tantekkkk nye...:)

avin damia with walidnye...:)

Entak apa yg ajaibnye entah, weekend lepas masa weols merendek sesambil shopping kat sunway pyramid tuh tetiba jer ternampak bendalah nih. Pastu dia menyala² siap berpusing² lagi kan. Cantik lak nampak kat mata aku kan. Terus soh prebetsabu snap gambar. Skali tuh prebetsabu pun nak berposing kat situ gak...layan kan ajer la.

Apa entah nama bendalah nih...aku tak pernah tau pun. Apa yg aku tau, dia mmg glemer dikalangan penganut buddha kot....perperpun aku bukannya nak criter psl bendalah tuh sbnrnya.

Weols bergambar pun sbb benda tuh nampak cantik n chomel jer. Hanya itu semata² xde maksud lain pun. Apa guna bendalha tuh lantak lah kan...aku jsut nak amik gambar jer pun...hehehe.

Alah bukan banyak pun 3 keping jer pun...layan jerla kan...ahakss

avin damia pun teruja tgk bendalah nih...siap nak pegang² lagi

Tak habis² dok sebut "tannnnnteekkkkkkk....tannnnnteekkkkkkk....tannnnnteekkkkkkk"......... cantek sesgt lah tuh maksudnya...hehehe.


Cantek kan???


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

memang tantek.. klu mirul wa..wa...(lawa)

TeacherNunu said...

kalau tengok dari jauh nampak cam alien laa.tgk dekat2 nampak artistik that thing.huhu

neezareef said...

alamak!
sy geli skit nengok menda biji2 bulat2 rapat2 gitu...
ermm..

atty's said...

mmg cantek..tp benda apa ek..

irda said...

akak kena tag,sila visit blog sy ya!

tuberose78 said...

alaa.. mender tu sbnarnya mcm jongkong emas jer...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!