Header

Wednesday, February 18, 2009

Terkini.. Gempar!!!!

aku baru terima berita dari masviona....
sgt² menggemparkan.....

viona kata, baru sat ni mama call dia..
huhuhu..
mama kata dia baru lps baca blog kitorang...


waaahhhhhh!!!
sgt terkejut ok!
mama terjah blog...

wahahahaha...
so bermula arini, bertambah la lagi motif blog ni..

kalau sebelum ni just nak jdkan medium utk simpan kenangan prbetsabu, masviona & avin damia...
skrg ni blog ni dah jadi tpt rujukan utk mama and family plak.. huahuahauhauahua...

errr... kene behave la plak mama baca blog ni.. huuhuhuh takleh nakal2....
kahkahkah...


huhuhuh..

sekian laporan dari bilik berita.........

abah & mama
Camna?

10 Comments Uols:

Tirana said...

huh..bersemangat nak menulis kalau macam tu..hehehe..

masviona said...

uhukss....saya pun terkejut tau baru jer mama kol ckp dia baca blog...hikss

advance kan my mil...hehehe

atty's said...

sama le..blog kty pun rujukan sanak sedara adik badik..mak pun sesekali masuk gak..lagi nak tgk adik yg jauh dimata..

Nas said...

huhuhu..
behave!! jgn nakal2..
ooo, pi karok yer... hehehe..

=P

iena hamdi said...

la ingatkan tergempar apa nyer.. hehehhe wat saspen ajer

SiS-lin said...

muahahaha...klu mak sis yg dok bc blog..abs x mnjahait la org tua tu..lain lak yg di bt kang...

nURmALa mAZLan said...

wak!!!! ingat kan ada berita tergempar apa tadi..

ya..advance la mama kamu.. dia nak tau berita anak dia tu.. rindu..

blog kita pon menjadi rujukan saudara mara.. tapi sbb nak menutuk dan nak mengondem..huh!!!

Ada Ayrissa said...

wahhh..advance gituuuu

tuberose78 said...

ha'ah... tu la pasal.. aritu pon dia call akak mintak address blog.. hehehe..
skang kena la advance gituu!!

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. takpe.. kan family gak yg bangga gitu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!