Header

Thursday, February 05, 2009

Untuk yang dah berkahwin sahaja!!!

Ok..

n3 kali ni aku tujukan hanya utk yg dah berkahwin sahaja....








korang sayang tak kat wife/husband korang?

napa aku tanya?
sbb aku sayaaaangg ngn viona!!!

muah muah muaaahhhhhhhhh...
camna ntah nak idop klu takde dia..
pelengkap diri aku tuh...


Viona, b sayang v ssgt!


*sori n3 ni tak bape berinformatif.. just nak bgtau kat viona perasaan aku.... lagi selalu kita bgtau isi hati kita yg kita sayang kat dia, lagi menebal rasa sayang n si dia pon tau diri dia amat bermakna kat diri kita kan?
Camna?

10 Comments Uols:

nas-at-work.co.cc said...

yang blom kawen xleh join ke?? huahuahua.. =P

masviona said...

ooowwhhh n3 apakah ini???
malu leh b...berlomantik² lak dia kat sini

oowwhh...neway v pun syg b sgt2 tau...sungguh²

i luv u so strong...kwang3x

ok2 serius k

i luv u so sorely sayang...mmmuuuaahhhh




muntah hijau ler sapa² yg baca n3 n komen nih nnti

lantak lah blog kita kan...hikss

chUNk said...

ewah3...bangga kak mas..hehehe.. :p

hmm...xde ke org nk wat entry gtu tujukan kepada saye ek???

muahahha.. :p

neway..u both are gud partner...suke sangattt....lovey dovey gtu...

nas-at-work.co.cc said...

hehehe.. kan dia dh tulis kt tajuk entri tu.. utk org yg dh kawen je..

syanis said...

sayang... sayang...herm.... en abg ku x bc bloq ku... jadinyer.. kalau wat entry gini pun dier x baca.... owh.....

ciarexoxo (^_^)v said...

huuu romantis bangat... :>

CuTeMiUt78 said...

memang korang ni pasangan romantika d amor.. sungguh terharu tau.. klu kita disayangi..dan menyayangi..kuang3x

iena hamdi said...

ala jelesnyer.. mujur la hubby aku tak reti berblog blog ni.. kalau tak harus aku pun jua... kwang kwang kwang...

KM said...

aku hingat ko nak jual ubat kuat hehehehe.......

ayang's said...

wahh... romantiknyer....... so sweettttt!!!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!