Header

Thursday, March 05, 2009

1 Yr 7 Mths

muka riang ria avin damia

Esok Jumaat 6 haribulan genap ler usia anak dara aku tuh setahun 7 bulan. Cepatnye masa berlalu.....time flies so fast....uhukkss.

Macam² dah anak dara aku tuh pandai n ayang paling penting dia pandai majuk ko if dia sentap ngan aku or ngan walid dia pandai jer dia nak tunjuk rajuk dia tuh.

muka notty girl dia

Ok cthnya, let's say lah hari tuh aku balik opis lewat sket kan pastu malam sblm tuh lak maybe aku n prebetsabu kuar lewat balik gak so malam tuh dia tak sempat nak bermanja² lama lah kan ngan weols. Siap lah balik jer umah keesokannya tuh mesti dia wat² annoying jer kat weols pastu dia gi nak wat close ngan bibik dia or org lain selain drp weols berdua.

ni muka lawak ke muka gediks...entah

Klu kita panggil² dia ke dia senyum jer pastu bila kita soh datang dekat kita tak nak datang nak gi kat orang lain. Bila kita nak gi amik dia dia lari² kan diri lak....tu ler taktik dia....makan dalam sungguh lah anak dara cinonet aku tuh if dia merajuk.....adoyaiiii
ni muka tak hengggggat punye....kepoh!!!!!

Agaknya bila dia dah dpt adik baru baru dia dah tak kuat majuk kot...hiksss...iyalah tuh. Harapan aku moga dia dapat membesar ngan sihat n cerdas, aktif serta bijak dan baik hati...hiksss...insyaallah...amin.

ni muka anak solehah........2 org nyawa n nadi masviona nih....luv u both

Moga² dah besar nnti dapatlah jadi anak yg berguna dan solehah dan menjadi pendoa kami bila kami dah tak de di alam fana ini nnti. Doalah yg baik² ye sayang utk bonda n walid....tq in advance....hehehe.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

aminnn....anak2 pengubat jiwa tau

atty's said...

mas..leh ar kasi damia..adik

lily lotus said...

makin cantik ur lil girl ni ;)
..semoga sentiasa bahagia yer..lebih2 lagi kalau ada ahli keluarga baru

Ada Ayrissa said...

Kak Damia,
Iris nak pinjam spec sunflower tu leh x?
cute laaa...

SiS-lin said...

Hepi bufday sayang cute...semuga mnjd anak yg solehaha..amin.cute nye dia,sini bg cubit!!

Gieyana said...

cantik tau gambar 1st two tue..snap sendiri erk?

prebetsabu said...

Ms lilies: yup...sokong...

Atty: insyaallah if ada rezeki mmg nak pun!

Lily: huhu makin besar makin pandai nk melawa... Tu la mmg nk tambah pun kuarga...

ada: kak damia kata iris leh pinjam sbb damia ada 2 spek tu..huhuhu 1 kat umh 1 dlm kete

Sis lin: lom beday lg la.... Baru setaun tujuh bulan..damia kata leh cubit pipi dia but kene bg walid dia moto besar dulu..kahkah

Giyana: yup sume gambar2 tu d amik sendiri.. Nak kitorang amik gamba?

CuTeMiUt78 said...

pas ni dah blh beri damia adik ler.. supaya dia tak majuk2 lagi.. heh..hhe..heh.. teringat mirul pun pandai majuk2 ni.. siap tutup muka ngan tgan lagi..

tuberose78 said...

insyaallah... moga jadik anak yg solehah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!