Header

Tuesday, March 10, 2009

Aaahh demam lagi!!!!!



Teruk betul..

musim skrg mmg selalu tak menentu...
sekarang ni dah kembali musim demam...

t aku bukan cakap pasal demam kesihatan batuk2 panas2 badan tu...
tp demam Akademi Fantasi Musim ke 7 la pulak!!

kahkahakha...

korang camna.. ikut ke perkembangan AF7 ni?

mm.. kitoang bukan la fanatik af ni..
tp tidak la plak sampai tak tgk af...

igt lagi.. masa af1 dulu..
dorang wat kat upm...
huhuuh..
time tu aku n viona tgh bercinta..
sanggup tu pi tercongok kat dewan upm tu berbaris nak masuk tgk konsert
hahaa..
tak silap aku time tu yg terkeluar Burn kot..

tp masa af1 tu, tak seglamer skrg..
nak masuk dewan tu pun takyah beli tiket..
free je nak masuk..
skrg dah kene bayooooorrr.. huhuuhuh

so.. korang dah tau kan Pengetua AF7 ni..
Tiara Jacquelina..
perrghhh..
macam akan mantop je af musim terbaru ni..


takpe.. kita tgk apakah transformasi yg digembar gemburkan itu..
secara peribadi, aku rasa tiara mampu membawa perubahan!



*jgn ralit sgt nak sms sampai perabih kredit ok!!!! dan jgn jugak undi guna tepon opis!!!!!!!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

hahaha...kami2 lak kat umah ni..kdg tgk kdg x tengok..tu pun kalo terbukak...hhehe...bukan fan giler2...

prebetsabu said...

uhuhuh konsert 1st af7 kali ni takleh tgk sbb ada majlis kawen hahaha

TuYa : said...

dah x fanatik sangat..ala2 suam kuku jer..

Ada Ayrissa said...

harap2 lebih mantop dr dulu2..

Uncle Dol said...

emmm.. AFUNDI ARIL.. hahahaha..

tuberose78 said...

harap2 this time ada kelainan la.. dah sampai 7 musim tuu..

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. tak berapa minat nak tgk af ni..tapi kadang2 tu tgk gak ler. kan

reen said...

kaum2 ibu!!!msk cpt2..mai kita nonton AF7 ye!!!hehehe...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!