Header

Thursday, March 19, 2009

AD with A&W

skrang nih mulut anak dara nih xleh diam...ada jer yg dia dok cotcetcotcet kan....bercerita apa dia entah


See!!! Sebelum masuk kedalam anak dara aku nih sempat lagi posing (ecece...actually dia xheran pun bonda dia yg soh dia posing dulu sblm masuk)...ahaksss.

Dia mmg ler tak heran coz dia dah tak sabar nak gi main toys yg lagi best kat dlm tuh ha. Memula weols plan nak makan lite² jer utk alas perut kan...alah nak amik high tea jer pun tp nenggok port makan pun xde yg menarik sgt kan nak menapak naik kat floor atas dah mls...sebab nak cepat coz aku n prebetsabu dah tak saba nak gi beli portable DVD Player tuh.....kuang3x. Nak makan kat McD semedang full house......dont like sesak.....KFC pun sama.....chicken rice berat sgt kan. Aku nak jer ajak prebetsabu ke Secret Recipe but nun jauh dihujung sana konfem kena reject dek prebetsabu kan. Eh baru prasan nape kat KB Mall xde kedai KOPI PUTIH BANDAR TUA...hehehe untuk tokey² oldtown white coffee sila pertimbangankan cadangan saya.....saya pencinta roti bakar kamu...ahakss

Makanya weols masuk ajer dehhh ke A&W........best gak coz tak crowded sgt leh dpt layanan yg sepenuh perhatian drp staff² diorg n dpt makan ngan tenang sambil bergelak ketawa bersenda gurau n bermanja-manjaan.....oowwhhhh pemberitahuan utk uosl.....xde menganyam ketupat jer...umpat² keji org nih aku don likeee....tak layan ok coz Mv dont likkeee umpat² an nih....ahaksss...ikhlas mau tego kalu depan² ckp lah....thats my style.

Jom layan picca jerla....weols hari tuh penat...kuar siang malam baru smpai umah balik....lepas tuh singgah pasar wakaf che yeh lak....memborong lagi disitu smpai kempis purse.......hehehe pastu walau dlm keadaan purse yg tipis masih belom sedar diri (dah sedar dah sket² tuh)....nasib baik ada my mama...uhuksss. Tenkiu mama belanja kitorg...kuang3x


Damia with Wan....Atuknye tak ikut sama......single lak mama kali nih....pelik jer rasa...hiksss

weols with mama

Nih bibik yg snap picca nih....clap...clap...clap kat bibik...dia dah makin pndai dah....if soh dia snap picca pkai digicam dia ok lagi lah...dah pndai dah but if ngan DSLR bagak prebetsabu tuh klu prebetsabu dah siap2 set sume utk dia pun dia just tekan je button snap tuh dia xmoh coz xpandai katanya....huhuhu.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

tuberose78 said...

sedapnyer float dier.. waffle eskem dia pon sedap!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!