Header

Thursday, March 19, 2009

Air pun HIJAU!!

Aku rasa mmg sah la...
kegilaan warna HIJAU yg ada kat CEO Mv.com, Masviona ni mudah berjangkit...

skrg kat kampung dia pun dah menular wabak Obses Hijau nih..

tu tgk la.. air kat kenduri pun hijau ok!!!

viona dgn pose seksi bersama air ijaunya.. suka la tuh dpt air pun kaler ijau!!

Bilik-bilik yang baru siap pun habis di cat ijau gak...

huhuhuh... Awas.. dimana ada Masviona disitu akan ada Hijau!!


selingan: sedapnye solok lada... errr.. ijau gak!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

Mya said...

gambar cili hijau tu cantik ar!

ArELeEz said...

ermm.. solok lada tu ape, ek?

neezareef said...

seb MV x pkai listik ijo
kalo x jd shrek ngn fiona kang
ihiks! jgn mare

prebetsabu said...

mya: kan? aku pun suka scene cili tu.. tu yg aku snap...

areleez: solok lada tu ialah sejenis makanan org pantai timur.. cili ijau tu dipotong, dan disumbatkan ngn kelapa n ikan kot.. huhuh aku pun tak sure apa inti dia... viona tau la.. aku tau makan jeee... sodappp... wat lauk!!

prebetsabu said...

neezareef: aiyak.. shrek la plak.. huhuuh.. takmo la rupa mcm shrek n fiona.. tp nak la hati baik n jujur mcm dorang tu.. hiihih

Kris and Nadia said...

alalalaa.. talampau minat hijau ka? apa la rasa air hijau tu? rasa cili hijau ka? hihi :)

tuberose78 said...

ijau lagi ka??

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!