Header

Wednesday, March 25, 2009

Amaran Keras!!!!!

amaran!!!! sila klik n besarkan picca ini (haaaa tak buat dose....ahakss)


Sila baca ngan penuh perhatian n ketelitian.....BOYS NOT ALLOWED!!!!!!!! OK...hiksss...bukannya kat blog hijau aku nih tapinya...sila jgn takut ye!!!

Ok² skrang silalah uols sume cool n chill balik...ahaksss. Actually itu hanyalah amaran daripada seorang budak yg berumur eh sat aku nak conggak jap.... darjah dua umur berapa eh??? haa umur 8 thn.

Kelakar pun ada.....nak tergelak pun ada....bangga pun ada....heehe. Anak dara tuh adalah anak buah weols. Anak kepada kakak prebetsabu. Sgt cerdik n bijak ok.

Nak tengok muka dia.....oklah aku tepek kat sini sat

picca nih prebetsabu snap masa birthday dia january lepas.....

Besday sama bulan ngan aku lak (ke org lahir bulan 1 nih mmg bijak² ek????ahakss). Nak tgk muka dia ngan lebih banyak sila klik sini.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

neezareef said...

wah siap ade amaran keras gitu...strick dak nie

Dee said...

bijak2..n strict too..

CuTeMiUt78 said...

wah.. bagusnya rules kan.. siap amaran keras lagi tu..memang bijak2..

tuberose78 said...

sabo jer la.... kalu ikutkan sape pon lagi boys kat umah tuu... hahaha...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!