Header

Wednesday, March 11, 2009

Avin Damia with New Baby

Selalunya anak dara aku nih tak pandai sgt nak bermain² ngan bear² nih sume kan. Ada gak dia dpt bear drp mak² sedara dia tapi dia tak layan sangat pun main² camtu jer.

Cuma weols notice ada satu barang je yg mmg terserlah sgt yg dia sayangkan benda tuh n anggap benda tuh cam hak dia ler....huhuhu. Nak tau apa???hehehe bantal dia....kuang3x....nasib baik ler setakat hari nih masih belum jadi bantal busuk lagi lah yg diusung kesana kemari tapi dah nampak yg dia sayang ler. Bantal tuh xleh share ngan org lain...bila nampak aku or walid dia ambil bantal tuh mula ler screaming pastu cepat² nak gi ambik balik...hehehe.

Tapi bermula weekend lepas dia dah ada satu lagi bertambah barang² yg dia sayang n yg dia rasa cam hak dia....hehehe barang tuh ialah bear baru adiah pemberian drp anty kakak dia...ahaksss.

See!!!....tgk gelagat dia ngan bear baru dia tuh


time nak tido nak bawak masuk bilik........itu ler bantal busuk dia

So far aku tak bagi lagi dia bawak bear nih masuk bilik coz dia kan tak moh tido dlm dia nye baby court nak gak menyelit bawah ketiak bonda n walid dia...so nnti sempit lah if ada bear nih lagi. Dia lak jenis nak space banyak

time menonton pun nak heret bear nih gak....bear nih mmg letak bawah coz senang dia nak main²

mata tuh dah stimm gilerr dah tuh....ngantuk lah tuh

klu kuar umah...balik² umah if dia ternampak bear nih terus amik n kiss idung bear....huhuhu

Kelakar sungguh.........mana dia belajar ek????agaknya dia nampak walid or bonda dia selalu wat gitu kot if salah sorang kuar umah bila balik mesti salam n kissing² kot....hikss.

So lepas nih tak leh nak wat benda yg bukan² dah depan dia......dia dah pandai ikut n tiru dah nih. Lepas nih bila nak bersiap² lepas mandi pun dah xleh nak terseksi² sgt dah depan dia pandai tengok kita pastu gelak sambil satu tgn tutup mulut n satu tgn lagi pegang vontotttt....hiksss.....shame² lah damia nih....huhuhu.





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

neezareef said...

tgh syg mmg itu je la dikepitnya

atty's said...

ekekeke..lepas nie kena lebih bersopan santun dpn damia..ekekeeke

irda said...

hehehehe.....
yer ler,jeles le damia coz bonda n walid asyik bermesra-mesraan dpn dia.So,dia kena bermesraan ngan bear tu jer la!

Cian damia...

Uncle Dol said...

tp dia tak marah pon Uncle Dol dia amik bantal dia tu.. =P jgn jeles.. muahahahaha..

CuTeMiUt78 said...

wah.. damia dah makin membesar kan.. bagus2.. good girl pasni bonda ngan walid kena cover2 ler..

tuberose78 said...

mmg pon... cepat giller budak ikut time besar sekarang..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!