Header

Tuesday, March 31, 2009

Baby....so cute!!!

Masviona busy nih.........tp still nak update gak coz takut nnti crite nih basi lak....ahaksss. So layan jer picca nih dulu ye.

Ni masih lagi berkisar tentang JB...kan masviona dah stori kat n3 before this kan yg dia sempat gi melawat kawan sebilik masa matrik dulu yg baru lepas bersalin kan. So ini ler dia orangnya....Maiza aka catlina n anaknya E'ein (alamak camne lak spelling nye.....betul lah tu kot).

Ok uols....uols layan dulu lah masviona pesan coz dia mmg bz sgt nih......hikss

(saje jer aku gatal² nak wat ayat gini....ala² pesanan gitu ler.....short memo....hiksss....kuang3x)










Sowi ler sgt....picca pun xde caption ok pastu berterabur tak sempat dah nak susun² nih.

Ok bye....daaaa...hikss


*err.. td prebetsabu bgtau, kat blog dia ada citer sikit gak pasal perjumpaan ngn catlina ni.. jom serbu prebetsabu-lens.blogspot!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Dee said...

cutenyer baby..congrats!!

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sempat lagi tu.. emm.. cute je.. baby catlina tu kan

lily lotus said...

congrates to ur fren!

Maswani said...

congrat 2 ur pren..

CatlinaFly said...

heheh..malu ah..gmbo pkai kain batik jek!Hahaha.. ;)..tq for ur visit..rindu kat damia..si kakak cantik!

Adry said...

so cute...


Adry @ http://www.adrysabry.com

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!